Scrisoarea dură a unui rănit din Colectiv:«Câţi mai trebuie să moară?»

Ultima actualizare:

    Olteanu Alexandru, unul dintre răniţii din clubul Colectivfoto: Facebook
Olteanu Alexandru, unul dintre răniţii din clubul Colectivfoto: Facebook

64 de morţi. Este bilanţul tragediei din clubul Colectiv, care a îngenunchiat o ţară întreagă. Unul dintre tinerii răniţi în incendiul din Colectiv, tratat acum în Marea Britanie, critică dur sistemul de sănătate din România.

Alexandru Olteanu a filmat salonul spitalului din Newcastle unde sunt tratate cazurile de arsuri grave şi a postat imaginile pe Facebook, pentru ca lumea să poată face o comparaţie între sistemul de la noi şi cel din Marea Britanie. Filmuleţul este însoţit de o scrisoare dură pentru autorităţile din România.

Ce a scris tânărul pe Internet

“Din păcate astăzi (nr. luni, 14 martie) s-a stins din viață victima corupției şi a nepăsării cu numărul 64.

Uitați Domnule Ministru al Sănătații si domnilor deputați cum arată şi cum este dotată o cameră de spital într-un spital european aflat într-o țară care pune sănatatea pe primul loc.

Oare de câți oameni mai este nevoie să moară pâna să vă dați seama de boala şi corupția care macină din măduvă sistemul medical român?

Cu părere de rău spun că atunci când m-am trezit din comă le spuneam tuturor persoanelor care mă tratează că indiferent de situație eu mă voi intoarce în țara în care m-am născut şi pe care o iubesc, însă acum încă mă gândesc la această decizie”, a scris tânărul care se consideră norocos că a ajuns în Anglia.

Bilanţul tragediei din Clubul Colectiv a ajuns luni, 14 martie, la 64 de morţi: 26 au murit în club sau în drum spre spital, iar 38 în lunile ce au urmat.Tragedia a avut loc în noaptea de vineri 30 octombrie 2015. Incendiul s-a declanşat în timpul unui concert gratuit al trupei “Goodbye to Gravity”, după ce artificiile folosite în timpul spectacolului au aprins buretele poliuretanic, iar clubul a luat foc.

Imagini cu spitalul din Anglia unde a fost tratat tânărul

Din păcate astăzi s-a stins din viață victima corupției şi a nepăsării cu numarul 64.Uitați Domnule Ministru al Sănătații si domnilor deputați cum arată şi cum este dotată o cameră de spital intr-un spital european aflat intr-o țară care pune sănatatea pe primul loc.Oare de câți oameni mai este nevoie să moară pâna sa vă dați seama de boala şi corupția care macina din măduvă sistemul medical român?Cu părere de rău spun că atunci când m-am trezit din comă le spuneam tuturor persoanelor care mă tratează ca indiferent de situație eu ma voi intoarce in țara in care m-am născut şi pe care o iubesc, insă acum incă mă gandesc la această decizie.Vă rog să da-ți share acestei postări incât să vadă şi să ințeleagă toți românii diferența dintre viața si moarte. Posted by Olteanu Alexandru on Monday, March 14, 2016

Din păcate astăzi s-a stins din viață victima corupției şi a nepăsării cu numarul 64.Uitați Domnule Ministru al Sănătații si domnilor deputați cum arată şi cum este dotată o cameră de spital intr-un spital european aflat intr-o țară care pune sănatatea pe primul loc.Oare de câți oameni mai este nevoie să moară pâna sa vă dați seama de boala şi corupția care macina din măduvă sistemul medical român?Cu părere de rău spun că atunci când m-am trezit din comă le spuneam tuturor persoanelor care mă tratează ca indiferent de situație eu ma voi intoarce in țara in care m-am născut şi pe care o iubesc, insă acum incă mă gandesc la această decizie.Vă rog să da-ți share acestei postări incât să vadă şi să ințeleagă toți românii diferența dintre viața si moarte.

Posted by Olteanu Alexandru on Monday, March 14, 2016

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net