Scrisoarea incredibilă către judecători a tânărului care şi-a omorât iubita, conducând cu 150 km/h

Ultima actualizare:

    Tudor Ştefan Cîrje şi-a ucis iubita în urma unui accident teribil petrecut, în ianuarie 2019foto: clujust.ro
Tudor Ştefan Cîrje şi-a ucis iubita în urma unui accident teribil petrecut, în ianuarie 2019foto: clujust.ro

Avea permis de circa un an de zile, pe drum era gheaţă şi Tudor Ştefan Cîrje gonea cu 150-180 de kilometri pe oră într-o maşină pe care o conducea pentru prima dată. A făcut un teribil accident în urma căruia iubita lui a murit. Acum le cere judecătorilor clemenţă, arătând că nu are antecedente penale şi a avut note bune la şcoală.

Tudor Ştefan Cîrje şi-a ucis iubita în urma unui accident teribil petrecut, în ianuarie 2019, în comuna Floreşti, scrie Adevarul.ro. În jurul orei 03:00, tânărul de 19 ani conducea dinspre Gilau spre Cluj-Napoca şi a efectuat o manevră de depăşire. A pierdut controlul autovehiculului, a derapat pe carosabilul acoperit cu gheaţă şi a ieşit in decor, lovind un stâlp metalic de informare de pe marginea DN1. Şoferul a fost rănit grav, fiind aruncat pe geam, iar iubita lui de 20 de ani, din Suceava, a decedat. Tânărului i-a fost amputată o parte dintr-un picior.

Scrisoarea tânărului adresată judecătorilor

Judecătoria Cluj a reţinut că tânărul, pe atunci student în anul I la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA), „avea permis de foarte puţin timp, avea cazier contravenţional cu 12 sancţiuni, nu cunoştea maşina, că era gheaţă pe drum şi zăpadă afară, că avea 150 - 180 km/h şi că a depăşit pe linie continuă”. Este motivul pentru care, la cererea părinţilor victimei, Judecătoria Cluj a schimbat încadrarea juridică din ucidere din culpă, în omor. La Tribunal, din nou încadrarea a fost schimbată în ucidere din culpă.

„Oricât mi-aş dori in prezent să dau timpul înapoi nu pot”

Înainte ca instanţa să se pronunţe, prin intermediul avocatului său, Tudor Ştefan Cîrje a trimis o scrisoare în care cere clemenţa judecătorilor, sperând să i se dea o pedeapsă cu suspendare. Scrisoarea este publicată de Clujust.ro și citată de Adevarul. „Oricât mi-aş dori in prezent să dau timpul înapoi nu pot şi îmi asum in totalitate vina pentru uciderea din culpă a Gabrielei. La data producerii accidentului subsemnatul eram student in anul I, FSEGA dar si lucram in acelaşi timp, ulterior am reuşit să ma reînscriu la Facultate, însă forma la distantă, la ingineria mediului in cadrul USAMV.

Legat de trecutul subsemnatului vă rog să aveţi in vedere faptul că nu am antecedente penale, nu am creat probleme, dimpotrivă am fost mereu îndrăgit de profesori si cu rezultate bune la şcoală, iubind totodată sportul. De-a lungul anilor am participat la diverse concursuri, olimpiade sau jocuri sportive, fiind apreciat de către profesori, colegi şi prieteni, nefiind cunoscut ca o persoană care creează probleme, consumator de substanţe sau băuturi alcoolice".

Citește mărturiile incredibile din scrisoare, pe www.adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net