Scump, dom’le, scump! Președintele Consiliului Județean Bihor, amendat cu 5.000 de lei fiindcă a fost prins la pescuit

Ultima actualizare:

    Pásztor Sándor, o captură mare în năvodul polițiștilorFoto: ebihoreanul.ro
Pásztor Sándor, o captură mare în năvodul polițiștilorFoto: ebihoreanul.ro

Nu s-a putut abține și a mers cu undița la baltă. Acest capriciu l-a costat pe preşedintele Consiliului Județean (CJ) Bihor, Pásztor Sándor, care s-a ales cu o amendă de 5.000 lei, deoarece a încălcat restricţiile impuse de starea de urgenţă.

Dezvăluirea că a fost prins la pescuit a fost făcută chiar de Pásztor Sándor, pe contul său Facebook. El a povestit că s-a oprit pe malul unui lac de agrement din comuna bihoreană Cetariu, joi după-amiază, pentru că nu a putut să reziste ispitei. 

“Nu trebuia să cedez ispitei”

Culmea, Pásztor e și vicepreşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, calitate în care are obligaţia să impună respectarea restricţiilor impuse prin Ordonanţele Militare. „Azi după amiază (n.r. – joi), pentru o scurtă perioadă, am oprit la pescuit, pe un lac situat lângă Oradea. Recunosc că am greşit, deoarece am încălcat reguli valabile pentru noi toţi. Nu trebuia să cedez acestei ispite’, a explicat Pásztor pe rețeaua socială.  

“Am fost sancționat justificat”

Preşedintele CJ mai dezvăluie că a fost amendat cu 5.000 de lei pentru că a încălcat prevederile ordonanţelor militare şi că nu va contesta amenda, întrucât i-a fost aplicată justificat. Mai mult, anunță el, va dona o sumă similiară în contul unei asociaţii caritabile. “Poliţia m-a sancţionat justificat, la faţa locului, cu o amendă de 5.000 de lei. Mâine dimineaţă (n.r. – vineri), primul lucru pe care am să-l fac va fi plata acestei amenzi şi voi transfera o sumă similară unei asociaţii caritabile. Regret sincer atitudinea mea nedemnă şi îmi cer scuze tuturor”, a scris preşedintele CJ Bihor pe Facebook.  

A mers pe malul lacului cu mașina de serviciu

Ceea ce n-a spus Pásztor e că a mers la pescuit cu maşina de serviciu a Consiliului Judeţean Bihor şi că, de fapt, a fost “pescuit” de o echipă de jurnalişti de la publicaţia locală Bihoreanul, ziariştii fiind cei care au şi sunat la Poliţie. Pe malul lacului, poliţiştii de la Postul Biharia au găsit două grupuri de pescari. Unul era format din  preşedintele CJ Bihor, un om de afaceri şi adjunctul Gărzii Forestiere Oradea, Nicolae Timaru, iar celălalt - din localnici.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net