Se împart posturile bine plătite. Consiliera lui Grindeanu la Nuclearelectrica

Ultima actualizare:

    Fosta consilieră a premierului se află pe lista propușilor pentru a ocupa un post bine plătit
Fosta consilieră a premierului se află pe lista propușilor pentru a ocupa un post bine plătit

Oamenii de casă ai politicienilor cu funcții înalte o duc bine. Este și cazul Evei Andreaș, consiliera lui Sorin Grindeanu pe când acesta era preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Ea este propusă să devină membru în consiliul de administraţie al Nuclearelectrica, unde indemnizațiile sunt generosae.

Daniela Lulache, actualul director general al Nuclearelectrica, Florin Tătar, fost preşedinte al Agenţiei Nucleare şi pentru Deşeuri Radioactive, dar și Eva-Georgeta Andreaş, o fostă consilieră a premierului Sorin Grindeanu în perioada în care era preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, se numără printre propunerile Ministerului Energiei pentru posturile de membri provizorii în consiliul de administraţie al Nuclearelectrica. Ea este și șef-serviciu la ”Relații Extrene” în cadrul CJ Timiș.

O altă propunere este Cristian Romulus Anton, fost consilier personal în Ministerul Economiei, între 2012 şi 2013, care a candidat anul trecut din partea ALDE pentru funcţia de consilier în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Pe listă apare şi numele lui Cristian Gentea, consilier local în Piteşti, preşedinte al PSD Piteşti şi secretar executiv interimar al PSD Argeş.

Ionuţ Mişa, director general al Direcţei Generale de Administrare a marilor contribuabili din cadrul ANAF, şi secretar de stat în Ministerul Finanţelor începând din luna ianuarie, este o altă propunere a Ministerului Energiei.

Lista include şi un actual membru în consiliul de administraţie al Nuclearelectrica, Nicolae Bogdan Codruţ Stănescu.

Acesta ocupa anul trecut 25 de diverse funcţii în instituţii şi companii publice, după ce a fost consilier al lui Bogdan Olteanu, în perioada în care acesta era viceguvernator al Băncii Naţionale a României.

O altă propunere este Iulian Robert Tudorache, secretar de stat în Ministerul Energiei şi fost consilier al fostului ministru al Energiei, Andrei Gerea.

Potrivit news.ro, Nuclearelectrica urmează să numească şase membri în consiliul de administraţie, pe o perioadă de patru ani, începând cu data de 26 aprilie 2017, ca urmare a încetării mandatului administratorilor în 25 aprilie.

Pe de altă parte, Ministerul Energiei spune că numirea membrilor este provizorie, pe patru luni, începând cu 26 aprilie.

Oricum ar fi indemnizațiile sunt extrem de generoase. În jur de 9.100 de lei lunar.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net