Se lucrează pe Șoseaua Petricani. Circulația este restricționată în cartierul Pipera

Ultima actualizare:

    Tramvaiele 16 și 36 nu mai ajung în Pipera. Întorc la bd. Lacul TeiFOTO: Click!
Tramvaiele 16 și 36 nu mai ajung în Pipera. Întorc la bd. Lacul TeiFOTO: Click!

Cei care lucrează pe Platforma Pipera din Capitală s-au trezit dați jos din tramvaiele 16 și 36 la Bd. Lacul Tei. Așa au aflat că se lucrează la reabilitatea șinelor de tramvai, dar și la rețeaua de canalizare de pe strada Petricani, iar tramvaiele nu mai circulă spre Platforma Pipera.

Cel puțin câteva săptămâni deplasarea către platforma Pipera din Capitală va fi o grea încercare pentru câteva mii de persoane care lucrează la companiile din zonă.

Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că, începând din 5 august, se vor efectua lucrări pentru realizarea reţelei de canalizare pluvială, relocarea şi protejarea reţelelor pe Şoseaua Petricani, dar şi la intersecţia cu Şoseaua Fabrica de Glucoză. Circulaţia va fi restricţionată pe o singură bandă, până în 13 septembrie.

Este șantier în nordul Capitalei. Tramvaiele 16 și 36 se opresc la Bd. Lacul Tei, iar cei care muncesc pe platforma Pipera au la dispoziție metroul și două linii de autobuz, 616 și 343.

”Începând cu data de 05 august a.c., se vor efectua lucrări pentru realizarea reţelei de canalizare pluvială, relocarea şi protejarea reţelelor în Bucureşti, Şos. Petricani, respectiv intersecţia Şos. Petricani / Şos. Fabrica de Glucoză, sector 2. Lucrarea va fi realizată fără închiderea circulaţiei autovehiculelor sau pietonilor, în partea carosabilă, cu asigurarea unei benzi de circulaţie pe sensul afectat de pe Şos. Petricani, precum şi în intersecţii”, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată precizează că se va asigura circulaţia protejată a pietonilor pe trotuar.

”Restricţiile din partea carosabilă se vor finaliza până cel târziu la data de 13.09.2019, iar în situaţia în care lucrarea nu va fi realizată în întregime până la această dată, restricţiile necesare lucrării se vor executa în continuare doar noaptea, în intervalul orar 22.00-06.00, sau în zilele de sâmbătă şi duminică”, a mai precizat Brigada Rutieră, scrie news.ro.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Citește și

Haos total pe linia 41, după suspendarea circulației tramvaielor

Motivul pentru care tramvaiul 41 nu va mai circula o lună

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net