Se redeschide Bamboo la doi paşi de clubul ars

Ultima actualizare:

    Foto: Sever Gheorghe
Foto: Sever Gheorghe

La şase luni distanţă de la incendiul care le-a făcut scrum clubul, clanul Castellano dă din nou tonul la distracţie. Inaugurarea Bamboo are loc deseară, de la ora 23.00, iar clădirea e gard în gard cu ruinele negre ale vechiului local. Reprezentanţii clubului spun că au toate autorizaţiile, oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă îi contrazic.

Pe data de 21 ianuarie, la ora 4.00, distracţia era în toi. Sute de tineri petreceau la Bamboo, în cel mai fiţos club din Capitală. La un moment dat, limbi de foc au apărut ca din senin. Bilanţul: 44 de persoane au ajuns la spital, dintre care 5 au fost internate, iar locaţia a ars bucată cu bucată. 


    Strada Oltețului este  plină de săgeți care te  îndrumă spre intrareFoto: Sever Gheorghe
Strada Oltețului este plină de săgeți care te îndrumă spre intrareFoto: Sever Gheorghe

Dar Bamboo s-a reclădit din propria cenuşă şi, iată că după şase luni de la tragedie, se redeschide joi seară, de la ora 23.00. Reporterii Click! au fost miercuri la noul sediu Bamboo, unde se lucra la greu: se căra mobilier, se aduceau ghivece, se făcea curăţenie. În plus, pe gardurile din zonă au fost amplasate meşe uriaşe cu indicaţii spre noua locaţie.


    Muncitorii cărau  ieri mobilierul Foto: Sever Gheorghe
Muncitorii cărau ieri mobilierul Foto: Sever Gheorghe

„S-a dărâmat totul şi s-a reconstruit pe amplasamentul Clubului Le Gaga (n.r. aflat în aceeaşi curte, la aproximativ 50 m de locul unde a ars). S-au băgat bani la greu, dar nu pot să vă dau o sumă, nici nu ştiu, nu am făcut un calcul, însă o să tragem o linie la sfârşit. Normal că avem autorizaţie, funcţionăm perfect legal. Încă se lucrează, totul va fi gata abia mâine (n.r. joi), înainte de deschiderea oficială, care se va transmite în direct pe Facebook”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Click!, cunoscut ca fiind omul care se ocupă de imaginea renumitului club.

simeon stalpnicul png

Pe de altă parte, reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov îl contrazic. ”Construcţia la care faceţi referire nu figurează în baza de date nici cu aviz, nici cu autorizaţie de securitate la incendiu”, ne-a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt la ISU Bucureşti-Ilfov, care explică faptul că obligaţia obţinerii autorizaţiei revine beneficiarului investiţiei.


    În spatele halei  încă se lucreazăFoto: Sever Gheorghe
În spatele halei încă se lucreazăFoto: Sever Gheorghe

În plus, cei de la Primăria Sectorului 2 nu aveau habar de marea inaugurare. ”Ştiu că Ministerul Tineretului şi Sportului, care este proprietarul terenului, a primit în 2011 autorizaţie de construcţie, inclusiv pentru un hotel. Nu ştiu ce a fost ridicat în zonă şi dacă s-a respectat autorizaţia, dar voi trimite Poliţia Locală în control”, ne-a precizat Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2. 

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net