Se redeschide discoteca VOX Maris din Costineşti

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Să înceapă distracţia! Dacă ai fost student şi-ţi petreceai verile la Costineşti trebuie să-ţi aminteşti de cea mai cool discotecă: VOX Maris. O veste bună pentru amatorii de muzică şi dans de calitate: clubul se redeschide azi!

Staţiunea tineretului, staţiunea distracţiei. Aşa e cunoscut Costineştiul. Dacă ai ajuns aici în acest weekend nu trebuie să ratezi redeschiderea celebrei discoteci VOX Maris, din cadrul clubului cu acelaşi nume.

Prima zi de funcţionare, după ce doi ani a fost închis pentru reamenjare, va fi una deosebită.

Discoteca din cadrul complexului se redeschide astăzi

simeon stalpnicul png

Vei putea admira cele mai frumoase fete din finala Miss Costineşti, apoi vei vedea ultimele tendinţe în moda de vară în cadrul unei prezentări, iar seara începe discoteca.

Pentru cei care sunt cazaţi în cadrul complexului, accesul în discotecă este gratuit, ca şi pentru fetele venite din staţiune.

„Fetele vor avea intrarea gratuită în discotecă pe toată perioada verii", a anunţat proprietarul complexului VOX Maris de 4 stele, Nicuşor Năstase, care vrea să atragă mari artişti seară de seară.

În acest weekend, vei dansa pe melodiile trupei Mandinga, iar duminică pe hit-urile Loredanei.

Complexul de 4 stele are 300 de camere şi apartamente

Resortul de 4 stele este unic pe Litoral, prin mărime şi calitatea serviciilor.

VOX Maris oferă 300 de camere şi apartamente , o sală de conferinţe de 300 de persoane, piscină, bowling, sala de sport, club.

Intrarea în complex se face pe bază de brăţară, care îţi asigură accesul la toate serviciile

simeon stalpnicul png

O noapte de cazare în cameră dublă standard costă 530 lei cu mic dejun inclus, dar complexul oferă tarife mai bune pentru sejururi.

De exemplu: sejur de 5 nopţi costă 1.950 de lei până în 19 august şi 1.400 de lei până în 19 septembrie, pentru două persoane.

simeon stalpnicul png

Copiii de la 0 la 2 ani beneficiază de gratuitate, iar cei cu vârsta cuprinsă între 2 şi 12 ani beneficiază de o reducere de 70% din valoarea unui loc pentru cazare cu mic dejun.

Alte concerte pe Litoral

Liberty Parade. Este cel mai fierbinte weekend, iar Litoralul Mării Negre este centrul distracţiei.

Numeroase evenimente la care participă vedete naţionale şi internaţionale vor fi organizate în staţiunile de la malul mării.

Cel mai mare eveniment dance din România va avea loc astăzi pe plaja dintre Venus şi Saturn.

Potrivit organizatorilor, Liberty Parade 2012 înseamnă 300.000 de waţi de sunet şi lumină. Invitatul special al serii e DJ-ul american Roger Sanchez.

Stufstock Vama Veche. Evenimentul se încheie mâine. Astăzi, vor urca pe scenă trupele „Butterflyes in my stomach", „Byron", „East Roots", „Gândul Mâţei", „Dubioza Kolektiv" din Bosnia Herzegovina şi „Dub Incorporation» din Franţa. Sâmbătă, 28 iulie, vor cânta „Blue Pulse», „Trooper», „Vendetta», „Coma», „E.M.I.L.», „Alternosfera» şi „The Subways» din Marea Britanie.

Concert Europa FM. Mâine, de la ora 20.00, artişti şi trupe consacrate vor urca pe scena ridicată pe nisip, pe plaja dintre Venus şi Saturn.

Vor concerta live Direcţia 5, Loredana, Ştefan Bănică jr., Horia Brenciu şi Holograf. Fiecare va cânta câte 45 de minute. Intrarea este liberă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net