Cash sau cu cardul? Cum a plătit Sebastian Ghiță 13 milioane de euro

Ultima actualizare:

    Sebastian Ghiță trebuie să umbe adânc la avere pentru a achita cauțiunea impusă de DNA
Sebastian Ghiță trebuie să umbe adânc la avere pentru a achita cauțiunea impusă de DNA

Luni, 6 aprilie este termenul până la care Sebastian Ghiţă trebuie să depună cauţiunea record stabilită de procurorii DNA. Iar suma este cea mai mare de până acum, 13 milioane de euro.

Update. Deputatul Sebastian Ghiţă a depus garanţii mobiliare şi imobiliare constând în activele unei firme pe care o controlează, au declarat surse apropiate anchetei pentru Mediafax. Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Ploieşti urmează să decidă dacă admit garanţiile depuse de deputat în contul cauţiunii de 13 milioane de euro pe care Sebastian Ghiță trebuie să o achite.

Până la Sebastian Ghiţă, cel mai mult a avut de achitat pentru libertatea sa omul de afaceri Dan Adamescu – aproape 10 milioane de euro. Click.ro vă prezintă topul cauțiunilor fixate de instanță oamenilor de afaceri pentur a nu aștepta desfășurarea proceselor în spatele gratiilor.

Patronul magazinului Unirea și firmei Astra Asigurări este acuzat de abuz în serviciu, spălare de bani şi complicitate la abuz în serviciu, în legătura cu falimentul societăţii Astra. În schimbul sumei fixate, 40 de milioane de lei, Dan Adamescu a putu dormi în patul său.

Omul de afaceri braşovean Ioan Neculaie a primit supraveghere judiciară după ce a fost eliberat din arestul Poliției Brașov, pe o cauţine de 22,3 milioane de lei, recunoștea în martie, pentru AGERPRES, unul dintre avocaţii omului de afaceri, Vladimir Ciolocu.

„ Am constituit o ipotecă mobiliară pe un pachet de acţiuni pentru această cauţiune. Ministerul Public a considerat că nu se mai impune prelungirea arestului preventiv şi a înlocuit măsura cu controlul judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, povestea Ciolocu

Elena Udrea a pus la bătaie Băile Boghiş pentru a putea achita cauţiunea de 5 milioane de lei în dosarul în care este acuzată că a luat mită de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu.”La data de 13 noiembrie 2015, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie au admis cererea inculpatei UDREA ELENA GABRIELA de instituire unei garanţii reale imobiliare asupra imobilelor SC Băi Boghiş SRL (două terenuri având suprafeţe de 67.258 m.p., respectiv de 15.917 m.p. şi construcţiile aferente) pentru constituirea cauţiunii de 5.000.000 lei”, se arăta în comunicatul furnizat de DNA.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net