Sechestrată şi violată, a fost găsită de poliţişti după ce le-a dat adresa exactă

Ultima actualizare:

    Fata de 19 ani a reuşit să sune la 112Captura: Antena 3
Fata de 19 ani a reuşit să sune la 112Captura: Antena 3

Printr-un apel la 112, o tânără de 19 ani anunţa joi dimineaţa, la ora 6.17, că este sechestrată şi violată într-un apartament din Alexandria, judeţul Teleorman, scrie adevarul.ro.

Conducerea IPJ Teleorman a afirmat că, în scurt timp, prin mijloace specifice, s-a reuşit localizarea victimei unde poliţiştii au ajuns la 15-20 de minute de la apelul de urgenţă. Câteva ore mai târziu, în schimb, fata a mărturisit la Antena 3 că ea a fost cea care le-a indicat adresa exactă poliţiştilor atunci când a sunat la 112. „El îmi luase telefonul. L-am rugat să nu dormim în aceeaşi cameră şi m-a dus în camera mamei lui şi mi-a dat telefonul. Cred că prinsese încredere în mine. Îmi era frică şi auzisem şi de cazul Caracal şi de asta am sunat la Poliţie. Am spus adresa unde mă aflu, mi-au vorbit frumos. În 10 minute au ajuns”, a spus victima, conform adevarul.ro. 

Fata a mai povestit că l-a cunoscut pe agresor la un botez, apoi el a căutat-o pe Facebook şi i-a propus să se întâlnească. „Mi-a trimis mesaj, am continuat să vorbim. Aseară m-a căutat, m-a întrebat dacă pot să ies să mă văd cu el. Am zis «da». Nu ştiam ce are el în gând. Am avut în gând să fug şi să ţip, la ora aia nu era nimeni pe stradă şi pe scări. Am încercat să îl împing, a zis că degeaba mă opun că el o să o facă şi cu, şi fără aprobarea mea. Mi-a spus că o să mă bată dacă stau încordată”, a mai declarat victima violului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net