Secretar de stat din Guvernul Tudose, prădat de hoți! Demnitarul, dus la spital

Ultima actualizare:

    Secretarul de stat din Ministerul Energiei a fost prădat de hoțiFoto: arhivă personală
Secretarul de stat din Ministerul Energiei a fost prădat de hoțiFoto: arhivă personală

Casa părintească a unui secretar de stat din Guvernul Tudose a fost prădată de hoți. Aceștia au intrat prin efracție în casă și au furat aparate electrocasnice și o sumă de bani. Demnitarului i s-a făcut rău când și-a văzut casa devastată.

Este vorba despre secretarul de stat din Ministerul Energiei, Doru Vișan, căruia hoții i-au spart casa din Ciuperceni, județul Gorj.

„Poliția din Târgu Jiu a fost sesizată de un bărbat de 61 de ani cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în locuința sa din comuna Ciuperceni, de unde au sustras mai multe bunuri și bani. Polițiștii au început  cercetarea și au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat. Cercetările continuă pentru depistarea autorilor și recuperarea bunurilor”, a declarat sâmbătă seara, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Gorj.

Știri pe surse, care citează România Tv, informează că demnitarului i s-a făcut rău atunci când și-a văzut casa devastată de hoți. la fața locului a fost chemată o ambulanță care transportat de urgență la spital.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net