Asta da avere! Olivia Diana Morar, cel mai nou secretar de stat la Ministerul Justiţiei, deţine nu mai puţin de 16 case şi apartamente, patru dintre acestea fiind doar proprietatea sa. Înregimentată la Partidul Naţional Liberal (PNL), ea este de profesie avocat şi are cabinet individual în Capitală.


Olivia Diana Morar a fost consilier local din partea PNL în Bistriţa şi şefă a Organizaţiei de Femei PNL din judeţ. Potrivit declaraţiei de avere depuse în iunie 2018, când ocupa funcţia de consilier local, Diana Morar deţinea singură un apartament în Oradea, un apartament în Bistriţa şi două case în Bistriţa. De asemenea, noul secretar de stat de la Ministerul Justiţiei deţinea o parte din alte 12 proprietăţi imobiliare, plus o cotă parte din două spaţii comerciale. Avocata are 16 terenuri cumpărate sau obţinute prin succesiune în Bistriţa, Bihor, Oradea, Constanţa, Satu Mare, Timişoara, Turda şi Bucureşti. În afară de o fâneaţă, toate sunt terenuri intravilane, dobândite între 2012 şi 2014, cu suprafeţe ce variază de la 70 la 2.609 metri pătraţi. Doar în cazul a trei terenuri este unic proprietar, restul împărţindu-le şi cu alte persoane ce nu sunt numite în declaraţia de avere, potrivit ziare.com.
Diana Morar conduce un automobil BMW 316 din 2013 şi are un cabinet individual de avocatură în Bucureşti. Politicianul nu are datorii şi nici bani în conturi bancare. Presa locală a scris că tatăl acesteia, Valeriu Bonca, decedat în 2013, a fost căpitan de Securitate în Bistriţa.

Loading...