Secretele coafezei ucise, vândute pe 1.000 de lei - VIDEO

Ultima actualizare:

    Coafeza era  la fel de frumoasă  ca în tinereţe
Coafeza era la fel de frumoasă ca în tinereţe

Avocata Ştefania Stoica a pus preţ pe secretul profesional pe care trebuia să-l păstreze în dosarul de divorţ dintre Florina şi Gheorghe Vlădan.

Masacrul de la coaforul Perla tinde să fie transformat într-o afacere pentru avocata Florinei Vlădan, soţia poliţistului asasin. Avocata Ştefania Stoica este cea care o reprezenta pe Florina în procesul de divorţ pe care îl intentase soţului, Gheorghe Vlădan. Solicitată pentru a vorbi despre acest divorţ, avocata s-a gândit că, pe lângă onorariul din acest dosar, ar putea să facă o afacere. A cerut bani pentru a dezvălui detalii din viaţa clientei sale. Pentru 1.000 de lei, avocata este dispusă să divulge secretul profesional dintre ea şi clienta sa dintr-un dosar de divorţ, care are caracter nepublic.

Practic, Ştefania Stoica şi-a arătat disponibilitatea să încalce unul dintre principiile fundamentale ale profesiei de avocat pentru bani şi publicitate în ziarul „Adevărul". „Dacă vreţi să stăm faţă în faţă pentru un mini-interviu, numai contra unei sume de bani. Discutaţi, gândiţi-vă la o sumă, dacă vreţi ca din timpul meu să vă pun la dispoziţie, sunaţi-mă", a fost primul răspuns al avocatei, citeşte interviul intetegral pe Adevărul.ro

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net