Şefa DIICOT, Alina Bica, şi Elena Udrea, fotografiate împreună la cumpărături la Paris

Ultima actualizare:

Elena Udrea a fost fotografiată în timpul unei vizite private la Paris alături de Alina Bica, Şefa Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) în luna februarie a acestui an.

Potrivit Adevarul, fotografiile au fost date publicităţii pe blogul joscenzura2014.wordpress.com. În textul ce însoţeşte imaginile, autorul spune că acestea sunt din luna februarie a acestui an. Candidatul PMP la funcţia de Preşedinte al României şi procurorul Alina Bica sunt însoţite şi de Ana Maria Topoliceanu, fostă şefă a Companiei Naţionale de Investiţii "C.N.I." SA şi o apropiată a Elenei Udrea.

Elena Udrea este îmbrăcată într-o haină de blană albă şi pare procupată de telefonul mobil. Conform  chitanţelor publicate de acelaşi blog, şefa DIICOT ar fi cheltuit pe masa de prânz 174 de euro şi a lăsat bacşiş 15 euro, celui care i-a cărat bagajele. Elena Udrea a cheltuit 88 de euro pentru minibar şi 80 de euro pe un mic dejun, iar la coafor a dat 110 euro. Imaginile apar la o zi după ce numele Elenei Udrea a apărut în ediţia în limba germană a Huffington Post, ca fiind implicată în dosarul EADS. Articolul este semnat de un jurnalist român, Vlad Georgescu, blogger la Huffington Post. Jurnalistul nu a prezentat însă nicio probă care ar arăta implicarea Elenei Udrea, a lui Ion Ţiriac şi a lui Ioan Rus în afacerea EADS. Mai mult, surse din DNA au precizat că, în acest moment, cei nominalizaţi de jurnalistul român în Huffington Post nu au nicio calitate în dosarul EADS.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net