Șefa PMP Timiș o vrea afară din Parlament pe Elena Udrea

Ultima actualizare:

    Roxana Iliescu crede că prestigiul Camerei Deputaților va fi salvat prin demisia de onoare a Elenei Udrea
Roxana Iliescu crede că prestigiul Camerei Deputaților va fi salvat prin demisia de onoare a Elenei Udrea

Președintele PMP Timiș, Roxana Iliescu, face declarații care inflamează conducerea de la București a Partidului Mișcarea Populară. Șefa din Banat a PMP a afirmat că Elena Udrea ar trebui să demisioneze din Camera Deputaților, ca urmare a scandalului de corupție în care e implicată.

Roxana Iliescu a fost invitată la o emisiune găzduită de site-ul pressalert.ro, luni seară, pe tema politicienilor anchetați de DNA. Liderul PMP Timiș a afirmat că fostul șef al PSD Timiș, Titu Bojin, ar trebui să demisioneze din funcția de președinte al Consiliului Județean, având în vedere că e anchetat pentru fapte de corupție. Întrebată de jurnaliști dacă această măsură e valabilă și pentru șefa PMP, Elena Udrea, arestată preventiv în dosarul „Gala Bute”, Roxana Iliescu a a răspuns, după un moment de ezitare, că pentru Elena Udrea demisia din Camera Deputaților ar fi un gest de onoare.

 „Eu m-am raportat la ceea ce se întâmplă în judeţul nostru. Am aceeaşi apreciere. Sigur că da, câtă vreme te afli într-o situaţie în care priorităţile pentru care ai fost ales sau învestit nu îşi mai pot avea finalitatea, mi se pare un gest de onoare”, a afirmat liderul PMP Timiș, la emisiunea PressAlert Live. Afirmațiile Roxanei Iliescu nu sunt pe placul liderilor de la București. La 8 februarie 2015, aceasta a fost promovată în funcția de secretar executiv al partidului, fiind sprijinită la nivel național de Eugen Tomac, actualul președinte al PMP.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net