Şeful de la Înmatriculări circula cu plăcuţe neconforme

Ultima actualizare:

    Agentul de poliţie demontează plăcuţele neconforme, sub ochii soţilor EibFoto: totalimpact.ro
Agentul de poliţie demontează plăcuţele neconforme, sub ochii soţilor EibFoto: totalimpact.ro

S-a întâmplat în Alexandria! Şeful de la Înmatriculări Teleorman nu mai are plăcuţe de înmatriculare auto, care au fost ridicate de un agent de poliţie pentru că erau neconforme. Şeful de serviciu a rămas cu maşina în drum, un BMW 4x4, a primit o dovadă fără drept de circulaţie şi două amenzi.

Şef din Poliţie pedepsit pentru că nu respectă legea! Un agent de poliţie de la Poliţia Alexandria l-a oprit miercuri, în trafic, pe o stradă din Alexandria, pe Dan Eib, şeful Serviciului de Înmatriculări Vehicule Teleorman. Acesta circula cu un BMW 4x4, iar agentul a sesizat că numărul de înmatriculare nu era conform standardului legal. Norma prevede că „plăcuţele cu numărul de înmatriculare trebuie să aibă fondul reflectorizant de culoare albă şi literele şi cifrele, în relief, de culoare neagră, albastră sau roşie“, conform articolului 20, alineat 2, din Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002. Agentul de poliţie a scos numerele de înmatriculare ale bolidului şi i-a înmânat şefului de la Înmatriculări o dovadă fără drept de circulaţie.

În plus, Dan Eib s-a ales şi cu două sancţiuni contravenţionale, o amendă pentru plăcuţe şi un avertisment pentru că nu avea asupra sa documentele autoturismului. Incidentul a fost surprins de ziariştii de la Total Impact, care au postat filmarea pe Facebook şi pe Youtube.   

Poliţia Teleorman a confirmat pentru adevarul.ro că şeful de la Înmatriculări a fost amendat pentru plăcuţele neconforme. Contravenţia este sancţionată cu 435 lei, ce poate fi plătită în cuantum de 50% în termen de 15 zile. BMW-ul cu numere de înmatriculare neconforme apare în declaraţia de avere din 2018 a lui Daniel Eib, alături de un Seat Ibiza din 2005. Soţii Eib mai deţin două apartamente, în Alexandria şi în Bucureşti – acolo unde el a activat în 2017 ca subinspector de poliţie. În 2017, când era agent de poliţie, Daniel Eib a avut un salariu anual de 40.250 lei.

Poliţistul îi înmânează apoi şefului de la Înmatriculări procesul verbal
Poliţistul îi înmânează apoi şefului de la Înmatriculări procesul verbal

Doi şefi din Poliţie, băuţi la volan

Săptămâna trecută, alţi doi şefi din poliţie au fost prinşi în neregulă! Aceştia au fost depistaţi conducând sub influenţa alcoolului, vineri seară, în decurs de doar câteva ore. Stan Cristian Ionuţ (chestor de poliţie în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române - Direcţia Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative) a fost prins conducând maşina de serviciu în ţinută civilă. El avea 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat. Câteva ore mai târziu, comisarul - şef Drumariu Cornel (şef al Poliţiei Sectorului 4) a fost prins conducând tot sub influenţa băuturilor alcoolice (0,43 mg/l alcool pur în aerul respirat). Drumariu a fost dus la INML, unde i s-au recoltat probe pentru stabilirea alcoolemiei. Ambilor şoferi le-a fost suspendat dreptul de a conduce, iar în cazul celui de-al doilea a fost deschis dosar penal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net