Şeful Poliţiei Locale Craiova a răsturnat o roabă cu deşeuri în curtea unei femei. „Doamnă, v-aţi pierdut gunoiul“

Ultima actualizare:

    Polițiștii i-au returnat femeii gunoiul
Polițiștii i-au returnat femeii gunoiul

Femeia a rămas cu gura căscată când a văzut că la poarta ei s-au strâns mai mulţi poliţişti, iar unul dintre ei, îmbrăcat civil, i-a adus în curte un maldăr de gunoi.

Autorităţile din Craiova au pornit o adevărată campanie împotriva celor care aruncă gunoaiele menajere pe străzile din oraş. După ce zilele trecute o familie a fost surprinsă când răsturna un tomberon şi o roabă pline cu deşeuri chiar pe un bulevard din oraş, poliţiştii locali au depistat o altă femeie care a făcut acelaşi lucru.

De data aceasta, poliţiştii s-au gândit să returneze gunoiul "pierdut" de proprietar pe stradă. Au încărcat deşeurile într-o roabă şi au mers la poarta femeii. Cel care a răsturnat roaba cu gunoi în curtea femeii a fost chiar şeful Poliţiei Locale, Octavian Mateescu. "Bună dimineaţa. Ce mai faceţi? Doamnă, dumneavoastră aseară v-aţi pierdut gunoiul! Şi am zis să vă ajutăm, să vă aducem gunoiul înapoi", i-a spus Mateescu femeii care privea nedumerită cum i se răstoarnă roaba cu gunoi în curte. "Nu-i al meu, şefu! De ce-l aruncaţi la noi, dacă nu-i al nostru?", a încercat femeia să se apere. "Nu noi, uite domne, uite ăştia au aruncat", a mai spus acesta arătând spre vecini. Poliţiştii locali i-au comunicat femeii că a primit şi o amendă în valoare de 2.000 de lei.

VIDEO aici, pe www.adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net