A fost principalul partid din România, iar, acum, se zbate să supravieţuiască. La trei zile de la alegerile locale, PDL nu pare să-şi fi revenit după înfrângerea dezastruoasă de duminică.


Acuze şi demisii curg de peste tot, iar unii lideri merg chiar până la părăsirea corabiei, în dorinţa de a simţi pământ sub picioare.

Senatorul de Vrancea, Sorina Plăcintă, prim-vicepreşedintele organizaţiei de Bucureşti a PDL, şi-a dat demisia din partid şi a trecut la PNL la o zi după ce şefa ei, Elena Udrea şi-a depus mandatul.

Despre plecarea acesteia se vorbea de mult, reprezentanţi ai partidului condus de Crin Antonescu dând ca sigură înregimentarea ei cu ocazia moţiunii de cenzură care a marcat căderea guvernului Ungureanu.

A urmat deja celebra discuţie Udrea-Plăcintă şi hohotele de plâns ale celei din urmă, iar senatoarea părea a se fi răzgândit.

Dar, pentru Plăcintă dulciurile puterii au fost mai puternice decât desertul fad al opoziţiei.

Acum, mulţi şi-au amintit că ea a intrat în partid în 2009, cu şase luni înainte de a deveni ministru al Tineretului şi Sportului.

În degringolada creată, talibanii PDL au ieşit la atac şi prin vocea senatorului de Dolj Radu Berceanu au cerut demisia întregii conduceri a partidului.

Fiul senatoarei, condamnat pentru tentativă de omor

Coincidenţă sau nu, astăzi se judecă recursul în procesul în care Andrei Plăcintă, fiul senatoarei, a fost condamnat deja la trei ani cu suspendare pentru tentativă de omor.

CLIIMA20120613_0104_1.jpg

Fiul senatoarei, condamnat pentru tentativă de omor

În decembrie 2010, acesta a stârnit panică pe strada Berzei din Capitală.

În urma unei altercaţii cu prietena sa, Delia Harabulea, a luat-o la bătaie şi supărat că mai mulţi martori au vrut să intervină în sprijinul fetei, a încercat să îi calce de 26 de ori cu maşina.

Martorul Niculae Stan a fost lovit de autovehiculul condus de Andrei Plăcintă şi a avut nevoie de 40 de zile de îngrijire medicală.


 
 
Loading...