Senatorul UDMR Tanczos Barna, diagnosticat cu COVID-19: "A început ca o banală pneumonie"

Ultima actualizare:

    Tanczos Barna, diagnosticat pozitiv pentru COVID-19
Tanczos Barna, diagnosticat pozitiv pentru COVID-19

Senatorul UDMR Tanczos Barna anunţă într-o postare pe Facebook că a fost diagnosticat cu COVID-19, dar că este în grija unei echipe medicale competente şi că se simte foarte bine.

Senatorul a dezvăluit, în cadrul unei postări pe pagina personală de Facebook, că a fost infectat cu noul virus care face victime în întrega lume. 

”Cine mă cunoaşte ştie că îmi plac provocările. Poate, uneori, chiar într-un mod exagerat. Totuşi, aş fi renunţat la cea de astăzi. În mod special datorită grijii care o port familiei, copiilor şi părinţilor mei. A început ca o banală pneumonie, dar s-a aflat destul de repede că este cauzată de fapt de virusul COVID-19”, a scris Tanczos Barna pe Facebook.

El precizează că este în grija unei echipe medicale fantastice şi că începe tratamentul. ”PS: Mă simt foarte bine, lucrurile merg conform standardelor şi procedurilor”, a concluzionat senatorul, pentru a-i asigura pe toți că situația este ținută sub control. 

În martie a vrut să scape de o amendă mințind că era infectat cu noul virus 

În luna martie, chiar la începutul pandemiei, senatorul Tanczos Barna a fost acuzat că a minţit poliţișţii că este bolnav de COVID-19 pentru a scăpa de o amendă pentru viteza excesivă. Parlamentarul a negat că lucrurile s-ar fi desfășurat astfel. El susţine că le-a mărturisit oamenilor legii că urma să fie testat, nu că ar fi fost deja infectat. 

image
image
image
image
image
image
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net