Sentință-șoc în procesul de custodie dintre Irina Cristescu și Hector Bitar

Ultima actualizare:
Hector Bitar și fiica lui, Alessia
Hector Bitar și fiica lui, Alessia

Irina Cristescu (24 de ani) și Hector Bitar (45 de ani) de la Penna se luptă pentru custodia fetiței lor în vârstă de doi ani, după ce, în anul 2015, au decis să pună capăt căsniciei. Judecătorii Tribunalului București au luat o decizie complet neașteptată în acest sens, mai ales în contextul în care Hector, nepotul afaceristului mexican Carlos Slim, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, nu a angajat un avocat pentru a-l reprezenta.

Marele arhitect a fost reprezentat de un avocat din oficiu, care spune că nu a luat niciodată legătura cu cel pe care trebuia să-l apere în instanță, potrivit b1.ro. Cu toate acestea, Irina Cristescu nu a avut câștig de cauză în acest proces, magistrații români luând decizia de a plasa fetița de doi ani în custodia tatălui, pentru a fi crescută departe de mama ei și de România.

„Am comunicat prin Ministerul Justiției. Am trimis documentele necesare. Am făcut adresă prin mail, și, de asemenea, documentele le-am trimis prin Ministerul Justiției. (...) Urmează să se redacteze hotărârea de astăzi și se va pune în executare de bună voie în termen de două săptămâni. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, mama va fi obligată să plătească o amendă. Nu este definitivă. Poate fi atacată cu recurs, dar este o decizie executorie”, a declarat avocata Mariana Dancău, reprezentanta arhitectului Hector Bitar.

Cei doi s-au cunoscut la New York

Povestea tumultuoasă de dragoste dintre Irina Cristescu, fiica afaceristului care deține OptiCris în România, și Hector Bitar, nepotul lui Carlos Slim, considerat al doilea cel mai bogat om din lume, cu o avere de aproape 100 de miliarde de dolari, a început la New York. Irina avea numai 20 de ani și studia, pe-atunci, artele plastice. Marele arhitect avea 40 de ani și se afla într-o vizită de afaceri, când a întâlnit-o. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil, în ciuda diferenței de vârstă de 20 de ani dintre ei. Drept dovadă, câteva luni mai târziu, Hector a venit în România, iar cei doi și-au jurat iubire la Castelul Bran, potrivit revistaciao.ro. Nunta a fost una de vis, cu invitați selecți care prevesteau o viață prosperă pentru proaspății însurăței.


    Hector Bitar și fiica lui, Alessiafoto: caras.com
Hector Bitar și fiica lui, Alessiafoto: caras.com

În 2013, Irina a rămas însărcinată. În ianuarie 2014, românca a adus pe lume o fetiță sănătoasă, pe care ea și Hector au numit-o Alessia Miroslava. Tocmai când căsătoria lor părea a fi indestructibilă, la numai câteva luni după naștere, Irina a venit, cu un avion privat, în România pentru a-i intenta divorț miliardarului. Atunci, custodia fetiței i-a fost dată „reclamantei”. Totuși, Irina trebuia să respecte condițiile de a nu ieși cu fetița în afara țării până la definitizarea divorțului.

Irina a fugit din Mexic cu fetița

Românca nu s-a putut abține și a pornit un întreg scandal, cu umăriri și conflicte demne de filmele de acțiune. Irina ar fi fugit cu Alessia din Mexic, motiv pentru care Hector a acuzat-o de răpire. Românca a ripostat și a dezvăluit cum bărbatul ar fi obișnuit să consume droguri și alcool în exces. Se pare că mărturiile ei nu au fost luate în considerare, dovada fiind decizia magistraților români în procesul privind custodia micuței Alessia. „Așa cum a știut să ia copilul fără acordul tatălui, așa ar trebui să și trimită copilul înapoi. O să vorbesc cu tatăl fetiței, dacă voi fi sunată. Până acum nu a vorbit cu el”, a mai declarat avocata Mariana Dancău. Lupta pentru custodie dintre Irina Cristescu și Hector Bitar continuă, întrucânt decizia Tribunalului București nu este una definitivă.

image
image
image
image
image
image
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net