Sevil Shhaideh a fost pentru prima dată în platoul unui canal de televiziune, în cadrul unei emisiuni în direct la România Tv, unde a mărturisit că în această perioadă, s-a temut pentru siguranța familiei sale. Nu înțelege pe ce temei se bazează refuzul președintelui Iohannis de a o accepta ca premier, dar inițial, nu a lăsat impresia că ar lua o astfel de decizie.


Sevil Shhaideh a declarat că înainte de a face publică decizia de a respinge propunerea PSD, președintele Klaus Iohannis a sunat-o, dar nu i-a lăsat impresia că ar fi avut de gând să nu o accepte ca premier. "Discuția a fost una normală", Iohannis i-a spus cum va decurge ceremonia de investire a noului guvern și au vorbit despre programul de guvernare. 

Au existat zvonuri potrivit cărora, neacceptarea lui Sevil Shhaideh ca prim-ministru se datorează soțului acesteia, care ar avea o viziune neadecvată față de situația actuală din Siria. "Refuz să cred că toată această discuție despre soțul meu are vreun sens. Mergem înainte."

dragnea.jpg

dragnea sevil shhaideh
Sevil Shhaideh a izbucnit în lacrimi atunci când a povestit despre amenințările pe care le-a primit prin telefon
Foto: captură foto/România Tv

De asemenea, Sevil Shhaideh a mărturisit că în această perioadă, ea și familia ei au primit o serie de amenințări cu moartea care au îngrozit-o. Mesajele primite au ajuns chiar și pe conturile de Facebook ale copiilor și soțului ei, iar potrivit declarației lui Sevil, amenințările s-au intensificat după refuzul președintelui. În timp ce a povestit prin ce a trecut zilele acestea, Sevil Shhaideh nu și-a putut ascunde emoțiile și a izbucnit în lacrimi: "N-am fost pregătită pentru acest nivel de ură".
 
 
Loading...