Sex oral pe stradă, la Oradea! Bărbatul, total dezinhibat: "Ce am făcut?!"

Ultima actualizare:

    Aşa arată orădeanul care a făcut sex oral în public Foto: Facebook
Aşa arată orădeanul care a făcut sex oral în public Foto: Facebook

Reţelele sociale au devenit locul unde tinerii teribilişti îşi publică "aventurile", dar escapada unui orădean a provocat o adevărată revoltă în spaţiul virual. Bărbatul s-a filmat în timpul unei partide de sex oral pe stradă. Totul s-a petrecut la Oradea, în Piaţa Unirii, lângă statuia lui Mihai Vitezul, sub ochii trecătorilor.

Un orădean va plăti scump scenele de exhibiţionism la care şi-a făcut părtaşi prietenii de pe Facebook şi nu numai pe ei. Bărbatul, aflat sub infleunţa băuturilor alcoolice, și-a dat pantalonii jos și s-a lăsat filmat în timpul unei partide de sex oral, pe stradă, scrie www.bihon.ro. Tânărul, dezinhibat total, i-a cerut femeii să continue sexul oral chiar dacă se aflau în văzul trecătorilor. De la acest show erotic nu au lipsit spectatorii. Amicii orădeanului au înregistrat momentul și s-au amuzat copios. La scurt timp după ce s-a dat în stambă, tânărul a publicat totl filmuleţul pe pagina lui de Facebook, unde a fost pus la zid de cei care l-au urmărit în plină acţiune. Lui nu i s-a părut că a făcut însă neortodox.

"Ce am făcut??? Am dat o m..., pentru asta mă acuzaţi??? Voi n-aţi dat la tinereţe, nu aţi făcut nebunii??? Nu am omorât, nu am dat în cap... ce vreţi, măăă??? Ce vreţi??? Ce am făcut aşa deplasat, măiii??? Aşa mă caracterizaţi, zici că îs ăia de la Isis...", a scris orădeanul Ştefan Sebastian Covăşdan pe Facebook.

La scurt timp de la apariția știrii, protagoniştii au fost identificați de polițiștii bihoreni. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani din Oradea și femeia, în vârstă de 28 de ani din Marghita, sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Potrivit legii, cei doi riscă pedeapsa cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

Tinerii au revenit sâmbătă asupra postării şi au șters înregistrarea de pe pagina de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net