Sex oral în plină stradă, la Iași, filmat cu telefonul. Bărbatul, amendat, femeia a murit între timp

Ultima actualizare:

    În faţa scării blocului, cei doi inculpaţi au întreţinut un raport sexual oral, surprins de persoanele care treceau prin zonăfoto: Adevarul.ro
În faţa scării blocului, cei doi inculpaţi au întreţinut un raport sexual oral, surprins de persoanele care treceau prin zonăfoto: Adevarul.ro

Judecătorii ieşeni au decis să îl condamne la o amendă penală de 1.500 de lei pe bărbatul care a întreţinut raporturi sexuale cu o femeie, în plină stradă. Tânăra a fost şi ea cercetată în dosar, însă acţiunea penală a încetat deoarece ea a decedat înainte de trimiterea în judecată.

Emanuel Giurgilă a fost judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, infracţiune pentru care risca până la doi ani de închisoare. Partenera sa a fost şi ea cercetată în acelaşi dosar însă procurorii au clasat acuzaţiile deoarece a decedat, într-un accident ce a avut loc într-o altă ţară, scrie Adevarul.ro.

Cazul a fost instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi care arată în rechizitoriu că, în noaptea de 15 spre 16 iunie 2019, Giurgea şi partenera sa de ocazie s-au întâlnit la o petrecere ce a avut loc într-un apartament din oraş. Acolo, amândoi au consumat băuturi alcoolice. Spre dimineaţă, tinerii au plecat la un prieten comun. Pe drum, cei doi au decis să întreţină un raport sexual oral, chiar dacă afară era lumină şi ei se aflau în faţa unui bloc, pe stradă.

„În faţa scării blocului, cei doi inculpaţi au întreţinut un raport sexual oral, surprins de persoanele care treceau prin zonă, unul dintre martori filmând parţial fapta şi sesizând prin telefon, la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, Poliţia”, au precizat procurorii. Scenele sexuale au fost observate de mai mulţi trecători, atât pietoni, cât şi şoferi care se deplasau cu maşinile prin zonă. 

Imagini video pe www.adevarul.ro

Sex oral în plină stradă, filmat cu telefonul, la Iaşi. Tânărul a dat de necaz după ce cazul a ajuns la Parchet

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net