Sexy-PRM-ista: «Fetele lui Vadim să treacă prin mocirlă şi ruşine»

Ultima actualizare:
Mesajul publicat de Ancuţa Cârcu
Mesajul publicat de Ancuţa Cârcu

Internarea în spital a lui Corneliu Vadim Tudor de luni 14 septembrie, urmată apoi de moartea lui acestuia, se pare că nu a sensibilizat unul dintre cei mai aprigi duşmani ai "Tribunului". Sexy PRM-ista nu şi-a putut stăpâni frustrările acumulate de-a lungul anilor în care s-a certat cu fostul ei şef şi a recunoscut pe Facebook faptul că doreşte ca fiicele lui Vadim să treacă prin «mocirlă şi ruşine».

Uneori unele manifestări merg prea departe. Putem afirma acest lucru şi despre afirmaţiile Ancuţei Viorica Cârcu, fosta colaboratoare a lui Corneliu Vadim Tudor. A avut o serie de conflicte cu fostul lider PRM, decedat luni, 14 septembrie, soldate cu un proces de calomnie pe care aceasta l-a căştigat. La câteva ore după ce a aflat că "Tribunul" este internat în spital, Sexy-PRM-ista (cum a fost supranumită de presă n.r.) a răbufnit pe Facebook.

Mai jos aveţi integral textul publicat de Cârcu Viorica Ancuţa (neprelucrat n.r.)

"Multi ma suna si ma intreaba daca stiu ceva de spitalizarea lui Vadim Tudor. Scriu urmatoarele:Un om bolnav, egoist, nesimtit, trufas, ipocrit, ordinar, fals, nemernic si lista ar putea continua.Am intrat in partidul PRM sa ajut, sa sprijin, sa fac structuri puternice la nivel national... Am renuntat deoarece nu am acceptat sa ii arat lui Vadim Tudor, sutienul si chilotii.Dansul are doua fete... am tinut post si tin incontinuare: doresc ca acele doua fete sa treaca prin ce am trecut eu, prin mocirla si rusinea prin care m-a tarat tatal lor.La Vadim ce ii pot dori ... nimic ... defapt ce ne-a dorit dansul noua, dezbinari, minciuni, cinism, prostie, mizerie, ura, adjective...Daca s-ar alege praful si pulberea de Vadim, ar fi putin...Nu sunt atat de suparata pe Vadim, cat pe Dumnezeu.Dumnezeu face ca lucrurile sa nu se mai intample. Moartea e putin, totul e putin ... m-am retras sa pot trai in ura asteptand un final.Am fost trista atunci, sunt trista acum.Eu in viata am mai gresit, ca tot omul, dar m-am si intors cerandu-mi scuze... o fac si acum. Imi cer scuze, colegi, prieteni, dar am asteptat indreptarea pacatosului ... acum astept moartea lui.Sa te odihnesti in pace!."


    Mesajul publicat de Ancuţa CârcuFoto Facebook
Mesajul publicat de Ancuţa CârcuFoto Facebook

Dorinţa Sexy-PRM-istei s-a împlinit

Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a fost marcată de Ancuţa Cârcu printr-un nou mesaj publicat pe pagina sa de socializare. „Dumnezeu mi-a arătat că există. Dumnezeu a făcut dreptate. Donez familiei cei o mie de lei datoraţi în urma procesului de calomnie câştigat, să-i cumpere un costum pentru a putea fi înmormântat”, a scris aceasta.

Episodul «Înjurături la Capatos»

Bistriţeanca l-a reclamat în 2013 pe Corneliu Vadim Tudor la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării pentru injuriile aduse de acesta. CNCD l-a amendat pe "Tribun" cu 3.000 de lei. Tot în 2013 îl dă în judecată pe Vadim pentru limbajul folosit la adresa ei, proces câştigat în 2014, în urma căruia politicianul a fost nevoit să plătească 1.000 de lei, bani nerecuperaţi de Ancuţa, după cum declară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net