Alexandra Corina Bogaciu (27 de ani) este cea mai tânără PSD-istă din Camera Deputaților. Pe tânără o recomandă pozele extrem de sexy, pe care și le-a șters de pe Facebook după alegerile de duminică (11 decembrie).


Alexandra Corina Bogaciu a fost prima candidată pe lista PSD Ilfov și a intrat fără probleme în Parlament. Proaspăta deputată are studii medii, a absolvit un colegiu tehnic, la secția „matematică-informatică” și locuiește în Voluntari.

media_148156101869730500.jpg

alexandra corina bogaciu sexy psdista
Tânăra și-a șters pozele sexy de pe Facebook după ce a ajuns deputat
foto: arhivă personală

 

Alexandra Corina Bogaciu  e nepoata lui Florentin Pandele și a fost recomandată de colegii din PSD ca fiind director de markenting la o companie din România. Corina a lucrat ca operator calculator la firma tatălui său, Ion Bogaciu, specializată în copertine și materiale textile, potrivit stirilekanald.ro.

media_148156158965875000.jpg

alexandra corina bogaciu sexy psdista
Alexandra este nepoata lui Pandele
foto: arhivă personală

 

Ion Bogaciu este vărul lui Florentin Pandele, primarul din Voluntari și soțul edilului de la București, Gabriela Firea. Bogaciu este și nașul de botez al lui Pandele, care s-ar fi creștinat ortodox în urmă cu 15 ani. El a fost viceprimarul Voluntariului, iar în prezent este consilierul aceleiași localități. 

alexandra_corina_bogaciu.jpg

alexandra corina bogaciu sexy psdista
Alexandra Corina Bogaciu a fost prima pe listele PSD Ilfov
Foto: Arhiva personală

clipboard01.jpg

alexandra corina bogaciu sexy psdista
Alexandra și-a păstrat doar pozele „serioase”
Foto: Arhiva personală

 

”Amazoana” Mara Mareș de la PNL a reușit să prindă un fotoliu de deputat

mara_mares.jpg

mara mares
Mara Mareș (24 de ani) va reprezentat Brașovul în Camera Deputaților din Parlamentul României
foto: arhivă personală

Cu studii la Londra, Mara Mareș moștenește, probabil, interesul pentru viața cetății de la tatăl ei, fost lider al filialei PDL Făgăraș și apoi consilier județean. Șatenă, cu trăsături foarte armonioase și privire hotărâtă, Mara Mareș i-a făcut pe liderii PNL să acuze favorizarea ”amazoanelor” în lupta electorală, în detrimentul persoanelor cu experiență în activitatea parlamentară din partid.

Înscrisă prima pe listă, Mara Mareș nu a avut o problemă să prindă un fotoliu de deputat, chiar dacă scorul general slab obținut de PNL a declanșat o revoluție în partid, ducând la demisia liderului Alina Gorghiu.

 

 

 

Loading...