În sfârșit! Au fost montate separatoare pe DN1

Ultima actualizare:

    CNADNR) a anunţat că a montat separatoare din beton între sensuri pe DN 1, în zona pasajului Ikea
CNADNR) a anunţat că a montat separatoare din beton între sensuri pe DN 1, în zona pasajului Ikea

După ce s-au produs mai multe accidente oribile pe DN1, CNADNR a decis să monteze separatoare din beton pe această arteră intens circulată. Ieri, compania a anunțat că au terminat montarea în zona pasajului Ikea, de vineri încep lucrările la Metro.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat miercuri, 3 august,  că a finalizat lucrările de montare a separatoarelor din beton între sensuri pe drumul naţional 1 (DN 1), în sectorul din zona pasajului Ikea, scrie news.ro. Vineri urmează să înceapă lucrări de montare de parapete din beton în zona pasajului Metro.

Începând de vineri, ora 22, CNADNR va începe să monteze separatoare din beton în zona pasajului rutier Metro, aproape de kilometrul 10 de pe DN1.

Următoarea etapă de montare a parapetelor rigide prefabricate din beton se va desfăşura pe pasajul de la km 12, Zona Otopeni.

Lucrările executate vor afecta ambele căi de circulaţie şi vor fi închise benzile centrale, astfel circulaţia se va desfăşura pe două benzi pe sens. Lucrările nu vor fi executate în zilele de sărbători legale, nefiind instituite atunci restricţii de circulaţie.

CNADNR a început să monteze parapete între sensurile de mers pe drumurile naţionale cu trafic intens după o tragedie survernită în septembrie 2014 pe DN1, la kilometrul 81, între Ploieşti şi Câmpina, când o maşină a intrat pe contrasens şi a lovit un alt automobil, accidentul provocând şase decese.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net