Un septuagenar din Botoșani a sfârșit târât zeci de metri de calul pe care îl aducea acasă, de la muncile câmpului. Într-o pantă abrupă, animalul care era înhămat la căruță s-a speriat și a luat-o la goană, iar bătrânul a fost prins de hamuri și tras pe pământ.


Sfârșit tragic! De asta a avut parte un bărbat în vârstă de 70 de ani din comuna botoșăneană  Costești. Duminică, acesta se întorcea acasă cu căruța, împreună cu un vecin în vârstă de 63 de ani, de la muncile câmpului.

Atelajul era încărcat cu recoltă și în momentul în care au ajuns într-o zonă deluroasă, bărbatul de 70 de ani a coborât din căruţă pentru a uşura sarcina animalului. Însă, aproape de capătul pantei, calul s-a speriat şi a pornit într-un galop nebunesc, scrie adevarul.ro

Bărbatul a fost prins în hamuri și târât zeci de metri     

Mai mulți martori au văzut cum căruţa a fost răsturnată, iar bărbatul de 63 de ani aflat în atelaj a fost aruncat pe câmp. Mai rău a fost pentru bărbatul de 70 de ani care mergea pe lângă cal. Acesta a fost prins în hamuri și târât zeci de metri pe câmp. Imediat, sătenii au cerut ajutorul la 112.

Din nefericire, bărbatul de de 70 de ani nu a avut nicio șansă, el decedând la scurt timp. Celălalt a fost transportat la spital cu multiple traumatisme și se află în grija medicilor. 

 

Citește și: 

 

Bărbat sfârtecat de propriul câine! Animalul ucigaş a fost împuşcat cu trei focuri de armă

 

VIDEO Hienă sau câine? Animal agresiv și ciudat, ucis de sătenii îngroziți, într-o localitate din Galați

 
 
Loading...