Sfâșietor. Fetița de 7 ani spulberată de mașină ieșise să-și cheme prietenii la tort. Era ziua ei

Ultima actualizare:

    Narcisa Maria,  alături de mama ei
Narcisa Maria, alături de mama ei

Durere în comuna doljeană Bistreţ! O copilă de şapte ani şi-a pierdut viaţa chiar în ziua în care îşi sărbătorea onomastica. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată cum o maşină care circula cu viteză mare a izbit-o pe micuţă şi a aruncat-o zeci de metri. Şoferul ucigaş, care, culmea, era prieten cu părinţii ei, şi-a continuat drumul fără să privească înapoi.

Comuna Bistreţ, din sudul judeţului Dolj, a fost cuprinsă de jale în ultimele zile. Duminică, în ziua de Sfânta Marie Mare, o puştoaică îndrăgită de săteni, frumoasă şi respectuoasă, şi-a găsit sfârşitul. Narcisa Maria, în vârstă de 7 ani, a fost accidentată mortal de o maşină care a trecut val-vârtej pe drumul din comuna toropită de caniculă.

Abia aştepta să-i invite pe copii la petrecerea de ziua ei

Fetiţa era cuprinsă de tristeţe, chiar dacă era ziua ei de nume. Părinţii săi plecaseră, cu trei săptămâni mai devreme, la muncă, în străinătate, iar ea rămăsese în grija bunicilor.Duminică dimineaţă, fetiţa de 7 ani s-a gândit totuşi că e ziua ei onomastică şi spera ca bunicii, iubitori cum îi ştia, îi vor pregăti o surpriză. Şi micuţa Narcisa Maria nu s-a înşelat. Bunica îi făcuse un tort frumos, iar ea abia aştepta să se lase seara, ca să se mai potolească vipia de august şi ca să invite câţiva copii acasă, la un suc şi la o felie din prăjitura delicioasă pregătită de bunica ei.“Când s-a întâmplat nenorocirea, Narcisa mergea să-şi cheme prietenii, ca să taie tortul. A luat bicicleta şi, când a fost să traverseze strada, s-a uitat să vadă dacă trece vreo maşină. S-a şi oprit, în momentul în care a trecut una. Dar pe cea care circula cu viteză foarte mare nu a văzut-o. Maşina a azvârlit-o la vreo trei case depărtare”, povesteşte, cu greu, mătuşa copilei. Cumplitul accident a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Narcisa Maria a murit pe loc, după izbitura puternică. Echipajul medical sosit de urgenţă în comuna Bistreţ n-a mai putut face nimic pentru micuţă. Când au aflat cumplita veste, părinţii copilei s-au întors imediat acasă.

„Urma să-mi trimită poze”, spune mama îndurerată

„Mi s-a oprit inima, nu mai pot. Nu-mi vine să cred, e groaznic, nu-mi vine să cred”, spune, sfâşiată, de durere, Elena Stoica, mama Narcisei. „Am vorbit cu ea pe la prânz, i-am spus să doarmă după-amiază, iar seara, când urma să taie tortul, să-mi trimită şi mie poze. Ea şi-a dorit mult să împartă tortul cu prietenii şi cu verişorii ei. Soacra mea i-a spus să stea mai bine acasă, dar ea n-a vrut. A zis că merge ea, ca să-i invite pe copii. A plecat şi nu s-a mai întors”, adaugă, în hohote de plâns, femeia.După ce a lovit-o în plin pe fetiţă, şoferul şi-a continuat drumul fără să se uite înapoi. Individul a fost prins după aproape 24 de ore. El îşi abandonase maşina şi dormise pe câmp.

„Mi-a fost frică să opresc. Mi-a fost frică de oameni, eram convins că mă omoară”, a încercat să se justifice bărbatul de 30 de ani. Şoferul cunoştea familia fetiţei pe care a accidentat-o mortal. Mai mult, el era prieten cu părinţii copilei. Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii doljeni. Şoferul a fost prezentat în faţa instanţei şi a fost arestat pentru 30 de zile pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.


    Şoferul vinovat a fost  arestat pentru 30 de zile
Şoferul vinovat a fost arestat pentru 30 de zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net