Sfâșietor! Tatăl lui Marius Rădoi s-a aflat în primul echipaj sosit la locul accidentului tragic

Ultima actualizare:

    Marius Rădoi avea 19 aniFoto: Facebook/Andreea Zanfir/ adevarul.ro
Marius Rădoi avea 19 aniFoto: Facebook/Andreea Zanfir/ adevarul.ro

Marius Rădoi, fiul adjunctului IPJ Olt, s-a stins din viață la numai 19 ani, în urma unui accident rutier. Băiatul era campion național la tenis de masă. Familia, colegii şi antrenorii acestuia sunt în stare de şoc.

Cumplita ironie a sorții a făcut ca în primul echipaj care a ajuns la locul accidentului să se afle chiar tatăl său, comisarul-şef Cristinel Rădoi. Marius, aflat singur în maşină, a derapat într-o curbă, lovind cu autoturismul un cap de pod, conform adevarul.ro. Tragedia s-a petrecut la limita judeţului Olt cu judeţul Argeş. Deşi s-a încercat resuscitarea aproape două ore, tânărul nu a mai putut fi salvat, decesul fiind consemnat la spitalul din Slatina. 

Marius Rădoi, plâns de colegi și antrenori

Marius practica tenisul de masă de la 13 ani și era multiplu campion naţional, campion balcanic, însă înainte de toate un copil, un adolescent şi ulterior un tânăr cu vocaţia prieteniei. „Marius avea darul de a transforma chiar şi un lucru rău în ceva bun, era modelul copiilor din sală“, „Marius aducea soarele în încăperea în care intra“, „îi inspira pe toţi“, „avea o vorbă, un gest, pentru fiecare, pentru cei din generaţia lui, dar şi pentru cei mici“, „sportivii din generaţiile mai mici îl adorau“, „un băiat zglobiu, vioi, săritor, voia să le facă pe toate dacă putea. Un băiat cu suflet pentru sport“ sunt doar câteva dintre gândurile rostite de profesorii şi colegii lui de la Clubul Sportiv Şcolar Slatina, secţia Tenis de Masă.

Citește mai multe pe Adevarul.ro 

image
image
image
image
image
image
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net