Şi-au gătit singuri ca să nu moară de foame la restaurant - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Trecerea în noul an a fost de neuitat pentru 700 de doljeni, care au ales să petreacă Revelionul la Palatul RSR din Podari. În loc de voie bună, bucate alese şi şampanie, oamenii au întâmpinat 2013 cu scandal: au spart farfurii şi pahare şi i-au pus pe fugă pe angajaţii localului. Şi asta pentru că au avut pe mese peşte stricat şi alune cu viermi.

Nici prin cap nu le-a trecut doljenilor că vor deveni bătaia de joc a patronilor de la Palatul RSR. Petrecăreţii plătiseră câte 150 de lei de persoană şi se aşteptau să găsească meniul conform înţelegerii. Însă, în loc de peşte, friptură de curcan, friptură de porc şi desert, până aproape de miezul nopţii oamenii primiseră doar porţiile de peşte ... stricat.

Mesenii au făcut cu rândul la grătarul din bucătărie

simeon stalpnicul png

Nervoşi din cale afară, invitaţii au dat buzna în bucătăria localului, să le ceară socoteală patronilor. Aici au avut parte de o altă surpriză, la fel de neplăcută ca şi prima: oalele şi cratiţele erau pe jos, unele cu mâncare alterată, iar bucătarii se chinuiau să pregătească următorul fel de mâncare.

Pentru că nu se aşteptau ca noaptea dintre ani să le fie stricată chiar de către organizatori, unii dintre petrecăreţi au spart paharele şi farfuriile. Majoritatea au ales să plece de la aşa-zisul chef, decişi să depună plângere la Protecţia Consumatorului, însă au fost şi câţiva care au ales să rămână. Femeile, deşi îmbrăcate în ţinute de gală, au intrat în bucătărie şi au gătit.

Ospătarii nu s-au obosit să adune farfuriile murdare

simeon stalpnicul png

"Ne-am dus peste bucătari, iar una dintre angajate a început să plângă şi ne-a spus că managerul a plecat şi nu s-a ocupat. Ne-a spus că dacă ne e foame să ne luăm noi de pe acolo ce vrem. Unii dintre meseni au luat prăjituri, alţii şi-au făcut singuri câte o friptură pe plită. Fiecare a luat ce a apucat de prin frigiderele lor", a spus pentru RTV un participant la Revelionul de la Palatul RSR.

Fericiţii care au prins şi un grătar. Făcut de ei!

simeon stalpnicul png

A doua zi, inspectorii de la Protecţia Consumatorului Dolj au mers în control la restaurant RSR. „I-am chemat pe patronii localului cu toate facturile produselor care sunt prezentate în meniu. Nu am mai găsit nici mâncare stricată, nici mâncare nestricată. Clienţii nu au mai avut răbdare să primească cel de-al doilea fel de mâncare şi au devenit nervoşi. Toată bucătăria a fost distrusă. Oamenii au vandalizat bucătăria şi au furat sacii de cartofi şi mâncarea. Patronul localului mi-a spus că el e cel păgubit", a spus Gheorghe Marinescu, şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Dolj.

Unii participanţi s-au ales doar cu o banană şi o chiflă

simeon stalpnicul png

Patronul restaurantului, Costi Gheorghe, a declarat, ieri, pentru Mediafax, că toate alimentele erau în termen de valabilitate şi că are dovezi, iar incidentul a izbucnit din cauza unor clienţi "băuţi şi drogaţi", care au devastat bucătăria şi au furat tot ce au găsit. El a afirmat că aceştia au aruncat pe jos tăvile cu mâncare şi astfel nu au mai rămas alimente pentru servirea clienţilor. Mai mult, au şi furat tot ce au găsit, de la cartofi şi murături, până la oale, un expresor, un feliator şi o maşină de tocat.

În prezentări, Palatul RSR promite petreceri de neuitat

simeon stalpnicul png

90.000 de bucureşteni au petrecut pe străzi

Piaţa Constituţiei, cel mai aglomerat loc din Capitală - Cei mai mulţi bucureşteni, peste 45.000, au petrecut Revelionul în Piaţa Constituţiei, unde au ascultat, au dansat şi fredonat muzica artiştilor ca Antract, Lotus & Cristi Minculescu, Direcţia 5, Vunk şi Antonia, Horia Brenciu & HB Orchestra împreună cu invitaţii săi.

simeon stalpnicul png

Concurenţii de la Vocea României, la «Supervelion» - "Supervelionul" ProFM din Piaţa Revoluţiei a adunat peste 30.000 de persoane care s-au distrat alături de DJ-ii postului de radio, în calitate de maeştri de ceremonie ai serii, şi de Loredana, Cristi Minculescu, Voltaj şi concurenţi de la Vocea României.

simeon stalpnicul png

La Vanghelion au cântat Brenciu şi Voltaj- La Vanghelionul organizat la Romexpo, unde au concertat Anastacia şi David Bisbal, alături de artiştii români Horia Brenciu, Andreea Bănică, Connect-R, Alex Velea, Smiley, Ruby, dar şi trupele Voltaj şi Direcţia 5, au fost 7.000 de persoane.

simeon stalpnicul png

În parcul Alexandru Ioan Cuza a cântat şi Felicia Filip- În Parcul "Alexandru Ioan Cuza" (fostul IOR), s-au adunat aproximativ 5.000 de bucureşteni. Aici, atmosfera a fost animată de Vunk, Bere Gratis, HiQ, Trupa Veche, Proconsul, Felicia Filip, Narcisa Suciu şi Emy Drăgoi.

Victor Ponta, în zăpadă până la genunchi

Premierul României, Victor Ponta, şi-a "încărcat  bateriile" la maximum în minivacanţa de Revelion, după cum el însuşi recunoaşte, pe contul personal de Facebook. Victor Ponta, care a petrecut la hotelul Peştera din Dâmboviţa, împreună cu soţia sa şi câţiva colegi de partid, a publicat o fotografie cu el aflându-se în zăpadă până la genunchi. Pe poză, premierul a scris următorul mesaj: "Bateriile full! De mâine sunt back to work!".

Traian Băsescu s-a fotografiat cu omul de zăpadă

Traian Băsescu s-a distrat cu soţia şi cele două fiice într-un hotel de lux din staţiunea Covasna. Preşedintele a sărbătorit trecerea în noul an alături şi de Elena Udrea şi soţul ei, primarul Gheorghe Falcă, Prinţul Paul de România şi soţia acestuia. Prima fotografie oferită publicului în 2013 este una de familie, în care Traian şi Maria Băsescu apar înconjuraţi de Elena şi soţul ei, precum şi de Ioana. În fundalul fotografiei, care a fost postată de fiica cea mică pe contul său de Twitter, tronează un om de zăpadă imens.

Flash Revelion

BUCUREŞTI. Nu mai puţin de 13 persoane şi-au pierdut viaţa pe şoselele ţării, în perioada 30 decembrie 2012 – 1 ianuarie 2013. În acest interval s-au produs 43 de accidente, în care 38 de persoane au fost grav rănite.

CLUJ. Cel mai grav accident s-a petrecut în localitatea Floreşti din Cluj, de Revelion, la câteva minute după miezul nopţii. Un tânăr de 20 de ani a intrat în plin într-un grup de oameni, printre care şi copii, în timp ce aceştia se aflau în mijlocul străzi, aprinzând artificii. Doi bărbaţi şi o fetiţă de 3 ani şi jumătate au murit.

BUCUREŞTI. Aproape 600 de oameni au cerut ajutorul ambulanţei în noaptea de Anul Nou, în Capitală şi Ifov. Din totalul urgenţelor, 134 au fost pentru lipotimii, 24 de cazuri de comă, dintre care şase de comă alcoolică, 12 căzuţi în stradă, 29 cazuri de traumatisme, 60 de afecţiuni digestive, dar şi cinci naşteri.

PRAHOVA. Opt turişti din sutele care şi-au petrecut prima zi a anului la schi sau săniuş pe pârtiile din staţiunile de pe Valea Prahovei, s-au accidentat. Doi dintre aceştia, un copil de opt ani şi o femeie, s-au accidentat pe pârtia Sorica din Azuga, în timp ce se dădeau cu sania. În staţiunea Buşteni, la Kalinderu patru tineri au suferit fracturi şi traumatisme în urma căderilor pe pârtie.

BUCUREŞTI. La întoarcerea din vacanţele petrecute în staţiunile montane, pe DN1 s-a circulat bară la bară. Ieri, pentru a fluidiza circulaţia, poliţiştii au deviat traficul în judeţul Braşov pe DN 1A Săcele-Cheia. Chiar şi aşa, pe DN1, în localitatea Ciolpani, trei copii şi doi adulţi au fost răniţi în urma unui accident, iar între localităţile braşovene Codlea şi Făgăraş, trei maşini s-au ciocnit, blocând traficul zeci de minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net