Viorica Dăncilă și staff-ul ei și-au propus să rămână în istoria României la capitolul unde sunt enumerate cele mai mari gafe posibile! De data aceasta, premierul României a reușit să-i întineze memoria Regelui Mihai.


Sala în care Viorica Dăncilă l-a invitat la masă, ieri pe şeful Parlamentului European, în cadrul unui Dineu oficial este aceeaşi în care, în decembrie anul trecut, capetele încoronate ale Europei îl privegheau pe ultimul rege al României. Alegerea Sălii Tronului e cu atât mai greu de explicat, ţinând cont că Palatul are o încăpere special proiectată pentru dineuri: Sufrageria Regală se găseşte de altfel exact sub Sala Tronului, scrie digi24.ro.

În imaginile postate pe site-ul Guvernului se vede cum oficialii români şi cei europeni stau la masa amenajată în mijlocul Sălii Tronului. Întâlnirea este numită de Guvern în programul oficial "prânz de lucru".

Înainte de a fi invitaţi la masă, oaspeţii au fost întâmpinaţi cu pâine şi sare, iar premierul Viorica Dăncilă a ciocnit şi un pahar cu musafirul european.

 
 
Loading...