Şi bogaţii plâng! Un milionar în euro de la Loto condamnat la închisoare

Ultima actualizare:

Marţi, ieşeanul care a câştigat 3,8 milioane de euro la Loto, a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare pentru că s-a batut cu nişte interlopi de renume, informează bzi.ro.

Magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi au decis condamnarea definitivă a lui Mihai Cazacu Aceeaşi pedeapsa a fost primită si de fratele acestuia, Petrică Cazacu.

Ei şi alţi doi bărbaţi au fost condamnaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi pentru încăierare. Potrivit anchetatorilor, la 9 ianuarie 2010, fraţii Cazacu au mers la un restaurant din Războieni, unde după câteva pahare s-au luat la bătaie cu membrii unui clan.

Bătăuşii au folosit scaune, după care au început să arunce unii în alţii cu ce au găsit: farfurii, pahare, linguri şi alte obiecte de decor. Au stricat mai multe mese şi chiar au reuşit să spargă geamurile localului.

Bătaia cu interlopii nu a fost singura care i-a adus probleme norocosului ieşean. În luna martie a acestui an, Mihai Cazacu a fost oprit de poliţişti în timp ce conducea un Audi Q7 în stare de ebrietate. Atunci, a refuzat să i se recolteze probe biologice şi a sărit la bătaie la polişti.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net