Şi-a «educat» elevul cu un caiet în cap şi-un şut în fund

Ultima actualizare:

    Profesoara îl loveşte  pe elev cu un caiet
Profesoara îl loveşte pe elev cu un caiet

În loc să îl înveţe cum se folosesc calculatoarele, profa de Informatică i-a tras elevului său şuturi în fund şi cu un caiet studenţesc în cap. “Ieşi! Să nu te mai văd!”, a urlat Mioara Roşca, cadru didactic la un liceu din oraşul Victoria, judeţul Braşov.

Scene incredibile într-un liceu din oraşul Victoria circulă pe Internet. Urlete, şuturi şi lovituri din partea unei profesoare. Şi-a agresat  elevul din clasa a XII-a care adusese la oră un alt caiet decât cel de Informatică. “Ieşi! Să nu te mai văd!”, strigă profesoara, în timp ce îl loveşte cu un caiet pe elevul care a supărat-o din cale afară. Băiatul este mai înalt decât femeia şi se apără cu braţele, dar profa îl loveşte cu picioarele şi îi cară şuturi în fund.

“Au lăsat-o nervii, dar încă nu ştim de ce. Am văzut filmuleţul care circulă pe Internet şi am rămas cu gurile căscate. Avem un liceu bun, cu 100% promovabilitate la Bac şi acum suntem făcuţi de râs în toată ţara”, ne-a declarat unul din profesorii din Liceul ”Ion Codru Drăguşanu”. Profesoara se numeşte Mioara Roşca şi este în liceu de doar doi ani.”Sunt şocată şi eu. Am făcut eforturi să o titularizăm pe Mioara Roşca pentru că liceul nu avea profesor de Informatică. Doamna profesoară a scris o notă explicativă asupra incidentului, dar nu m-a convins. Spune că elevul a confundat caietul de Informatică şi a venit cu alt caiet. Nu ne explicăm comportamentul profesoarei pentru că pare că s-a mai întâmplat. Este drept că elevul în cauză abia trece clasa, dar asta nu justifică agresiunea. Consiliul de Administraţie al liceului a decis ca acest incident să fie cercetat de Comisia de Disciplină, care poate decide sancţiuni. Nimeni nu a depus o plângere în acest caz”, ne-a explicat Gabriela Lăpădatu, directorul liceului.Potrivit Regulamentului Şcolar,  este interzis ca un cadru didactic să agreseze fizic sau psihic un elev. Inspectoratul Şcolar Braşov va începe marţi, 20 octombrie, o anchetă în cazul de la Victoria.

Profesoara Mioara Roşca  şi-a agresat elevul din clasa a XII-a pentru că încurcase caietele
Profesoara Mioara Roşca şi-a agresat elevul din clasa a XII-a pentru că încurcase caietele

A dat-o afară pentru că avea fustiţă cu floricele

O elevă de clasa a IV-a, de 11 ani, a venit la şcoală cu o fustiţă cu floricele. Elena Preda, directoarea Şcolii generale nr.2 din localitatea Valu lui Traian, a dat-o afară de la ore şi a trimis-o acasă să îşi schimbe fustiţa cu una neagră, cum este uniforma şcolii. Copila a trebuit să traverseze singură, nesupravegheată, o cale ferată şi o şosea cu patru benzi, pentru a ajunge acasă. Sorina Spilcea, mama elevei, a cerut directoarei explicaţii, dar a primit ţipete şi a fost trimisă la plimbare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net