Şi ei au fost la un pas de moarte din cauza inimii! Cotabiță, Busu, Andreea Bălan și Mihai Tudose și-au revenit spectaculos

Ultima actualizare:

    Gabriel Cotabiţă
Gabriel Cotabiţă

Solistul Mihai Constantinescu (73 de ani) se află în moarte cerebrală, la secția de terapie Intensivă de la Spitalul Floreasca, după ce în dimineața de 13 mai a suferit un stop cardiac, medicii resuscitându-l timp de 10 minute. Medicii spun că este în stare critică, iar apropiații se roagă pentru viața artistului. Mihai Constantinescu nu este însă singura vedetă căreia inima i-a jucat feste. În ultima vreme, aceste vești triste au acaparat spațiul public, dar, din fericire, totul s-a terminat cu bine. Să sperăm că și în cazul lui Mihai Constantinescu se va întâmpla o minune.

În urmă cu 4 ani, în mai 2015, Gabriel Cotabiţă (63 de ani) a suferit un stop cardio-respirator. Cântăreţul era la sala de sport a hotelului Hilton, când i s-a făcut rău şi a fost resuscitat timp de 20 de minute. Inima a repornit şi pacientul a fost dus de urgenţă la spital. Cotabiţă se antrena la sala de fitness a hotelului, chiar şi de trei ori pe săptămână. După aproape o lună de comă, Cotabiţă şi-a revenit miraculos.

Florin Busuioc
Florin Busuioc

Şi Florin Busuioc (56 de ani) a suferit un infarct, în noiembrie 2018, la Filarmonica Oltenia din Craiova, la finalul piesei în care juca. Cum a ieşit de pe scenă, actorul s-a plâns că se simte rău şi nu mai poate să respire. A vrut să iasă la aer, dar nu a mai putut. Norocul său a fost că, până la sosirea medicilor, a fost resuscitat de un recuziter. A fost operat de urgenţă la Craiova unde i-a fost montat un stent, apoi transferat la Bucureşti unde i s-a mai pus un stent. 

Andreea Bălan
Andreea Bălan

Şocul mare a fost când s-a aflat că inima solistei Andreea Bălan s-a oprit la 34 de ani, chiar în timpul operaţiei de cezariană. 4 martie 2019 trebuia să fie o zi specială pentru cuplul format din cântăreaţa Andreea Bălan şi actorul George Burcea, care abia aşteptau venirea pe lume a celei de a doua fetiţe. Însă au apărut probleme după anestezie, iar artista a făcut un stop cardio-respirator. Solista a fost resuscitată şi fetiţa a venit pe lume fără probleme. 

Mihai Tudose
Mihai Tudose

Şi fostul premier Mihai Tudose (52 de ani) a văzut moartea cu ochii în 26 martie 2019, pe când se afla la un restaurant din Herăstrău. A fost scos pe targă din local şi transportat la Institutul de Boli Cradiovasculare C.C. Iliescu, unde medicii l-au băgat de urgenţă în sala de operaţie. Inima i s-a oprit de a multe ori în timpul intervenţiei de montare a stenturilor. El ar fi suferit nu unul, ci trei stopuri cardiace.

Citește și:

EXCLUSIV Fosta soție a lui Mihai Constantinescu: «Doar un miracol îl mai poate salva»

Momentul şocant cu Mihai Tudose pe targă după ce a făcut infarct în restaurant

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net