Şi-a executat soţia de ziua lui

Ultima actualizare:

    Click! a  relatat  pe larg  povestea  oribilului  asasinat
Click! a relatat pe larg povestea oribilului asasinat

Bărbatul de 64 de ani care şi-a împuşcat mortal soţia şi pe cumnata acesteia, sâmbătă, în oraşul arădean Pecica a făcut totul cu bună ştiință.

La trei zile de la comiterea crimelor şi de la sinuciderea lui, localnicii au început să vorbească. Oamenii spun că de la primele ore ale dimineţii, Ladislau Farcaş, zis „Beţa" le-a dat de băut, pentru că era ziua lui de naştere.

Le-a spus însă că este pentru ultima dată când beau împreună. Se pare că gândul uciderii fostei iubite, care era cu 16 ani mai tânără îi încolţise criminalului cu ceva vreme înainte. Apropiații femeii spun că în cei peste 25 de ani cât femeia a stat cu Ladislau Farcaş, au fost perioade în care el îi interzicea să îşi vadă familia şi aproape că o ţinea sechestrată în casă.

Sătulă de tot ceea ce se întâmpla, la sfârşitul lunii februarie aceasta l-a părăsit. „În repetate rânduri le-a spus prietenilor că o va ucide. Păcat că a murit şi ea şi cumnata ei care era nevionvată ", spune Olga Brezan, sora victimei. Tot ieri a ieşit la iveală şi faptul că martor la asasinat a fost un băieţel de doar trei ani care speriat după ce a auzit împuşcăturile a intrat în alimentară plângând.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net