Şi grav bolnavi, şi traficanţi de droguri

Ultima actualizare:

    Coletele cu canabisul  cultivat în Spania  erau trimise în România  prin intermediul  firmelor de transport
Coletele cu canabisul cultivat în Spania erau trimise în România prin intermediul firmelor de transport

Au considerat că nu mai au ce pierde! Doi soţi dintr-un sat ieşean, plecaţi la muncă în Spania, au fost diagnosticaţi cu boli grave. După ce au aflat teribilul verdict, Mihaela şi Nicuşor Ciobotaru s-au întors în ţară şi s-au apucat de trafic de droguri, împreună cu fiul lor.

Inspiraţi parcă de un faimos serial american, au ales să vândă stupefiante. Doi soţi din satul Drăguşeni (Iaşi) au ajuns după gratii după ce au fost găsiţi vinovaţi de trafic de droguri. Înainte de a încălca legea, ei aflaseră că suferă de boli grave.Mihaela şi Nicuşor Ciobotaru (47, respectiv 51 de ani) au fost acuzaţi că au adus în România 40 de kilograme de canabis. În primă instanţă, cei doi ieşeni au primit câte şapte ani de închisoare. La finalul săptămânii trecute, după ce soţii Ciobotaru au demonstrat că sunt bolnavi, instanţa de apel a redus cele două pedepse. Fiecare va executa câte 3 ani şi 6 luni de închisoare. Ieşenii vor rămâne fără 170.000 de euro, bani obţinuţi din traficul de droguri.Cei doi au plecat în Spania, la muncă, în 2004. În aceeaşi ţară s-a stabilit, ulterior, şi fiul lor. În 2014, Nicuşor Ciobotaru a fost operat la Valencia din cauza unor afecţiuni cardiace. Câteva luni mai târziu, soţia sa a fost diagnosticată cu cancer mamar, fiind operată şi urmând un tratament cu citostatice în Spania.Mihaela şi Nicuşor Ciobotaru au hotărât să înfiinţeze o cultură de canabis, apoi s-au întors în ţară. Fiul lor a rămas în Spania, unde s-a ocupat de cultivarea plantelor. În ţară, capul familiei  le-a vândut marijuana mai multor dealeri de droguri, cu 5.000 de euro kilogramul.

simeon stalpnicul png

Povestea  din satul ieșean pare inspirată din celebrul serial american ”Breaking Bad”. Cele cinci sezoane de succes urmăresc destinul unui profesor de chimie diagnosticat cu un teribil cancer de plămâni. Pentru a asigura viitorul familiei sale, Walter începe să producă și să comercializeze droguri de mare risc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
image png
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net