Gelozie şi sânge! O femeie de 42 de ani din comuna vasluiană Albeşti a fost înjunghiată de mai multe ori, marţi noapte, de soţ. Echipajul medical sosit de urgenţă a constatat decesul. Conflictul conjugal a fost provocat de gelozia maladivă a bărbatului. Femeia revenise de curând din străinătate, unde se afla la muncă.


Cumplit! Şi-a ieşit din minţi, convins că nevasta are o un amant în străinătate, unde lucra de mai mulţi ani, şi a pus mâna pe cuţit, lovind-o cu sălbăticie de mai multe ori. Bărbatul a sunat la 112 şi a anunţat că şi-a ucis soţia, apoi a încercat să-şi pună capăt zilelor, scrie adevarul.ro. 

Potrivit reprezentanţilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, o autospecială de Terapie Intensivă Mobilă a sosit de urgenţă, dar echipajul medical a constatat decesul femeii. „Ambulanţa a fost solicitată iniţial pentru două persoane, o femeie care a fost găsită decedată şi un bărbat care a declarat că ar fi încercat să se sinucidă”, explică Marius Stanciu, de la ISU Vaslui. Agresorul a fost transportat la Spitalul Judeţean Vaslui, pentru îngrijiri medicale şi e în afara oricărui pericol.

6_1-femeie2-2col.jpg

Elena Coca Onilă muncea în Germania

Aflat sub influenţa alcoolului

Întreaga comunitate din Albeşti se află în stare de şoc, întrucât cei doi soţi erau apreciaţi ca fiind printre cei mai înstăriţi oameni. Victima, Elena Coca Onilă, lucra în Germania de mai mulţi ani, iar soţul ei, Petru, era şofer de tir la o firmă internaţională. Împreună au doi copii, o fată, student, şi un băiat, elev la un liceu din Vaslui. Femeia revenise în ţară pe 19 octombrie, pentru două săptămâni de concediu. Marţi seară, cei doi soţi se aflau singuri acasă. Cearta a fost amplificată de faptul că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar individual a înjunghiat-o de mai multe ori. Femeia a fost găsită înt-o baltă de sânge, în baia locuinţei. În cauză, procurorii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.  

 
 
Loading...