Și-a lovit colegul de liceu cu o coadă de mătură! Totul a fost filmat

Ultima actualizare:

    Doi elevi s-a luat la bătaie în incinta Colegiului Naţional Ecaterina Teodoroiu din Târgu-Jiufoto: captură
Doi elevi s-a luat la bătaie în incinta Colegiului Naţional Ecaterina Teodoroiu din Târgu-Jiufoto: captură

Conducerea Colegiului Naţional Ecaterina Teodoroiu (CNET) din Târgu-Jiu a deschis o anchetă internă după ce miercuri, 13 aprilie, doi elevi s-au bătut în incinta unității de învățământ. Băieții au fost filmați de alți colegi care au asistat la incident.

Directorul Conducerea Colegiului Naţional Ecaterina Teodoroiu, Gheorghe Nichifor, a declarat că va informa și organele de poliție, chiar dacă părinții nu se decid să facă plângere.

În filmulețul realizat de colegii celor doi băieți se poate observa cum elevii sunt încurajați de pe margine, holul liceului devenind un ring de box.

Unul dintre elevi este fiul unui cunoscut medic din Târgu-Jiu. Băiatul îl lovește cu mătura pe adversarul său, acesta din urmă fiind o cunoștință mai veche a polițiștilor, după ce a fost depistat că ar fi vândut droguri elevilor de la un alt liceu de prestigiu din Târgu-Jiu. 

„Este o anchetă în curs de derulare, se va respecta regulamentul de ordine interioară, se va convoca Consiliul profesorilor clasei, vom vedea pe parcursul zilelor următoare ce se hotărăște, iar în paralel informăm organele de poliție. Am văzut și eu filmuleţul, atât avem deocamdată, am chemat părinții, știu despre situație, sunt foarte supărați", a spus Gheorghe Nichifor.

Acesta  a  mai menționat că, deși există camere de supraveghere în unitate, zona în care cei doi elevi s-au bătut nu este monitorizată.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net