Şi-a luat viaţa pentru că nu avea ce pune copiilor pe masă

Ultima actualizare:

    Familia sinucigaşului: mama Roxana şi cei cinci copii. Băiatul cu tricou verde este cel care l-a găsit
Familia sinucigaşului: mama Roxana şi cei cinci copii. Băiatul cu tricou verde este cel care l-a găsit

Un bărbat din Vaslui, tată a cinci copii, s-a spânzurat pentru că nu mai suporta să-şi vadă familia nemâncată. Ionuţ Vasilache, de 33 de ani, din comuna Tătărăni, Vaslui, a fost găsit de băiatul lui de 8 ani. Comuna Tătărăni are nouă sate şi puţin peste 2.000 de locuitori.

Într-una dintre aceste localităţi, Stroieşti, într-o casă ca vai de ea, cu pereţii de lut, care stau să se prăbuşească în orice secundă, stă familia Vasilache. ”Este una dintre cele mai sărace din zonă, singurul care aducea un ban în casă era Ionuţ, capul familiei, văcar cu ziua, în timp ce nevasta Roxana se chinuia cu creşterea celor cinci copii, cel mai mic de 11 luni, cel mai mare de 8 ani”, ne-a declarat emoţionat primarul localităţii Mihai Băhnăreanu.

Ionuţ era mai tot timpul necăjit că nu se mai ajungeau cu banii şi la sfârşitul săptămânii trecute, văzând că nu are ce pune pe masă celor cinci copii, a luat o hotărâre. Potrivit vremenoua.ro, bărbatul s-a dus în grajd şi nu s-a mai întors. Băiatul cel mare l-a găsit spânzurat de o grindă. ”Nu mai aveau decât niste cartofi, dar nici măcar o picătură de ulei, cu care mama sã facă ceva de mâncare. Nici un colţ de pâine nu mai era, iar cei mici tot spuneau cã ne e foame, ne e foame”, povestesc vecinii.

Acum cei din sat se organizează şi, împreună cu primarul, încearcă să-i ajute. Au deschis un cont pe numele mamei copiilor Vasilache Roxana Maria: RO79BRDE380SV51866613800 şi oricine poate depune bani pentru a-i ajuta.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net