Şi-a omorât colegul de băutură, apoi i-a mâncat limba

Ultima actualizare:

    Boschetarii îşi petreceau des timpul împreună pe străzile din Sfântu Gheorghe
Boschetarii îşi petreceau des timpul împreună pe străzile din Sfântu Gheorghe

Un caz desprins parcă din filmele de groază i-a şocat pe anchetatorii din Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna. Un tânăr de 16 ani a omorât un bărbat, apoi i-ar fi băut sângele şi ar fi mâncat din mandibula victimei.

Incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână. Criminalul s-a întâlnit cu un tânăr de 21 de ani, din localitatea Hetea, care îşi făcea veacul pe străzile din Sfântu Gheorghe. Cei doi au adunat bani şi ar fi cumpărat mai multe sticle cu alcool, dar şi prenadez cu care s-ar fi drogat. La un moment dat, între cei doi ar fi început o ceartă. Furios din cale afară, minorul a luat o piatră şi şi-a lovit prietenul de pahar în cap până când acesta a murit. Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, criminalul ar fi luat un ciob de sticlă şi i-ar fi tăiat victimei gura de jur împrejur până i-a scos mandibula şi limba. Apoi tânărul ar fi băut din sângele victimei sale şi ar fi mestecat şi înghiţit bucăţi din mandibulă şi limbă.

Trupul neînsufleţit al omului străzii a fost descoperit de oamenii care treceau prin zona podului dezafectat peste râul Olt. După ce s-a dat alarma la 112, zona a fost împânzită de poliţişti şi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna. La câteva ore de la începerea anchetei, oamenii legii l-au şi depistat pe criminal. „La 24 noiembrie, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul minor în vârstă de 16 ani, Gerebeneş Oliver, sub aspectul comiterii infracţiunii de omor. Faţă de inculpatul aflat în stare de reţinere, a fost luată măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, de către Tribunalul Covasna”, se arată în comunicatul procurorilor.

În faţa acestora, Oliver şi-a recunoscut toate faptele, cu seninătate, declară surse din cadrul anchetei pentru Click!. Oamenii legii au cerut magistraţilor ca tânărul să fie examinat de un psihiatru, pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ în ziua comiterii crimei şi dacă suferă de probleme psihice. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă să petreacă între 10 şi 20 de ani în spatele gratiilor.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net