Si-a omorât doi copilasi, dar e judecată în libertate

Ultima actualizare:

La 4 iulie 2012, Aurelia Rejep (34 de ani) a născut acasă o fetiță. A înfăşurat copilul într-un cearşaf şi l-a aruncat într-o fântână părăsită. N-a avut prea multe remușcări. Anchetatorii au stabilit că a plănuit fapta cu o lună înainte de a naşte. Pentru că și-a ucis fiica, Regep riscă între doi și șapte ani de închisoare. Nu e însă prima dată când va face pușcărie.

Pe când avea 23 de ani și-a ucis primul copil. Lucian, care avea la vremea respectivă doi ani, a ajuns leșinat la spital cu vânătăi pe tot corpul. Polițiștii au mers acasă la mamă, unde l-au găsit pe celălalt băiețel. Gabriel, de trei ani, nu mâncase nimic de zile întregi și era plin de răni de la bătaie. Mezinul a murit la o săptămână în spital. Celălalt copil a fost preluat de autorități și dus într-un centru de ocrotire.

O fetiță, născută după ce femeia a ieșit prima dată din închisoare, a ajuns, în 2007, la spital, plină de urme ale bătăii aplicate de mamă, scrie debanat.ro. Cu toate acestea, procurorii scriu în rechizitoriu că „trimiterea în judecată nu poate să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", astfel că o judecă în libertate. 

image
image
image
image
image
image
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net