Un avocat din Oradea, soţia acestuia şi mama tinerei sunt daţi dispăruţi de marţi. Anchetatorii presupun că la mijloc ar fi vorba despre o crimă. Se pare că avocatul şi soţia lui ar fi omorât-o pe femeie.


El, avocat, ea, profesoară în Oradea. Cosmin şi Kristina Moraru parcă au intrat în pământ, de marţi. Autorităţile sunt în alertă, deoarece o dată cu ei a dispărut şi mama Kristinei.

Până aici, poate că n-ar fi nimic deosebit, însă anchetatorii îi suspectează pe cei doi că ar fi omorât-o pe femeie, după care au dispărut. "În acest moment, nu putem confirma sau infirma săvârşirea unor fapte de violenţă, conexe presupuselor dispariţii, procedurile judiciare şi verificările necesare stabilirii faptelor fiind în curs de desfăşurare", a declarat procurorul Tiberiu Sighiartău, purtătorul de cuvânt al Parchetului Curţii de Apel Oradea.

Potrivit unor surse, însă, echipaje de poliţişti şi procurori au fost ieri dimineaţă la locuinţa celor doi, unde au făcut primele cercetări. Se pare că au găsit urme de sânge. De asemenea, poliţiştii au audiat mai mulţi martori, vecini ai avocatului, care l-ar fi văzut pe acesta, înainte de dispariţie, cu urme de sânge pe haine şi cărând în spate un sac.

El e la a doua căsătorie

Cosmin Moraru este avocat în cadrul Baroului Bihor din 1999, iar Kristina predă Economie la Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul" din Oradea. Directorul Colegiului, prof. Ruben Filimon susţine că luni dimineaţa, Cosmin Moraru a sunat la şcoală şi a anunţat că soţia lui este la spital unde îşi face analize, pentru că nu se simte bine. A doua zi, colegii au încercat să ia legătura cu ea, dar avea telefonul închis, la fel şi soţul. Avocatul este la a doua căsătorie, după ce prima lui soţie, Amalia, judecătoare, a solicitat divorţul şi s-a mutat la Craiova împreună cu cei doi copii.

Loading...
Citeste tot despre: