Şi-a regăsit fiul după 18 ani!

Ultima actualizare:

    Mariana l-a  revăzut pe Dragoş  chiar de ziua lui
Mariana l-a revăzut pe Dragoş chiar de ziua lui

A trăit în fiecare zi cu gândul la fiul ei şi a sperat la o minune. Şi s-a produs. Exact în ziua în care, în urmă cu 25 de ani, l-a adus pe lume, o femeie din Bacău şi-a întâlnit fiul dispărut, pe care îl căuta cu disperare de 18 ani.

Coşmarul Marianei Enache a început pe 2 august 1996, când fiul ei, avea 7 ani. Băiatul a plecat să joace fotbal în curtea şcolii din apropierea casei, din localitatea Buhuşi. Nu înainte însă de a-şi asigura mama că nu va întârzia mai mult de 30 de minute. Din joacă, Dragoş s-a urcat într-un tren, care imediat s-a pus în mişcare, îndepărtându-l pe copil de tot ce-i era cunoscut.

Văzând că nu mai vine acasă, mama a anunţat Poliţia şi l-a căutat în zadar peste tot. Speriat şi dezorientat, băiatul ei coborâse în gara Chitila. Acolo, a dat peste o femeie care, crezând că îi face un bine, l-a dus la o fundaţie pentru protecţia copilului. De atunci, Dragoş a  trăit ca un orfan prin instituţii de ocrotire a copiilor din Bucureşti, Argeş şi Braşov.

Mama şi fiul au stat îmbrăţişaţi minute în şir

Mariana l-a  revăzut pe Dragoş  chiar de ziua lui
Mariana l-a revăzut pe Dragoş chiar de ziua lui

Degeaba l-a căutat peste tot mama lui, pentru că băiatul ei primise deja o altă identitate. Femeia nu a încetat însă să spere că într-o zi îşi va strânge din nou la piept fiul. Şi aşa a şi fost. Dragoş, care are acum 25 de ani şi locuieşte în Argeş, şi-a văzut poza într-un ziar şi a cerut ajutorul Poliţiei. Spera să fie el acel copil, iar femeia, care strângea în mână poza cu băiatul ei dispărut, să fie mama lui.  

Singurele amintiri pe care bărbatul le mai avea acum despre familia sa erau numele mamei sale, Maria, dar pe care însă o cheamă Mariana şi că în copilărie stătea atât la bloc cât şi la curte, la bunica, lângă o gară.

Mariana l-a  revăzut pe Dragoş  chiar de ziua lui
Mariana l-a revăzut pe Dragoş chiar de ziua lui

Ştia că mai avea o soră, pe nume Sibel. Acest nume, al surorii sale, a făcut de altfel posibilă regăsirea. Corespundea, iar poliţiştii au cerut efectuarea testelor AND.

Astfel, pe 4 martie, în ziua în care Dragoş a împlinit 25 de ani, poliţiştii i-au oferit cel mai frumos cadou. Reîntâlnirea cu mama lui, care a venit într-un suflet din Italia, unde lucrează de ani buni. Cu ochii în lacrimi, cei doi s-au îmbrăţişat minute în şir. Femeia şi-a luat de mână fiul şi l-a ţinut strâns de parcă s-ar fi temut să nu plece, din nou.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net