Şi-a tăiat gâtul cu flexul ca să nu fie evacuat

Ultima actualizare:

    Cadavrul bărbatului a fost dus de legişti la IMLFoto: Laura Petrescu
Cadavrul bărbatului a fost dus de legişti la IMLFoto: Laura Petrescu

Un bărbat de 65 de ani, din Ploieşti, care urma sa fie evacuat, şi-a tăiat gâtul cu flexul atunci când l-a zărit la poartă pe executorul judecătoresc.

Poliţiştii şi jandarmii au spart uşile şi l-au găsit pe bărbat într-o baltă de sânge. Nu a lăsat nici un bilet de adio. Se pare că omul urma să fie evacuat întrucât casa în care locuia aparţine fostei soţii de care se despărţise de ani buni. Deşi s-a stabilit în Elveţia, împreună cu fiica ei, femeia a apelat la un executor judecătoresc ca să-l dea afară. “Flexul a fost pus pe un scaun în funcţiune   şi s-a aruncat cu gâtul în el”, a declarat Marian Popescu, purtător de  cuvânt  la IPJ Prahova.  Vecinii au fost şocaţi mai ales că barbatul nu a creat niciodată probleme. Este posibil ca gestul său să fi fost filmat, deoarece avea peste tot sisteme de supraveghere. Acum, poliţiştii au deschis un dosar penal. 

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net