Și-a transformat fiica de 14 ani în jucărie sexuală

Ultima actualizare:

    Bărbatul, ridicat ieri de procurori,  avea grijă de cei cinci copii. Soţia  lui e la muncă în străinătateFoto: opiniatimisoarei.ro
Bărbatul, ridicat ieri de procurori, avea grijă de cei cinci copii. Soţia lui e la muncă în străinătateFoto: opiniatimisoarei.ro

Acest tată îşi iubea atât de mult fiica, încât a convins-o că el e bărbatul cel mai potrivit pentru a-şi începe viaţa sexuală. Procurorii DIICOT l-au ridicat de acasă ieri, după ce au primit informaţii că a întreţinut relaţii incestuoase cu propriul copil. Fata, care se află în grija specialiştilor de aproape un an, a ajuns să-şi divinizeze tatăl, căruia îi trimitea filmuleţe şi fotografii deocheate.

Nefireasca relaţie amoroasă dintre T.A. şi fiica lui de doar 14 ani a devenit certitudine în luna februarie a anului trecut. Fraţii au început să povestească pe la şcoală ce se întâmpla în casa lor, iar bunica fetei a sesizat specialiştii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş fiindcă situaţia o copleşea. Serviciul de Prevenţie şi Intervenţie în Urgenţă din cadrul DGASPC Timiş a intervenit imediat şi au luat-o pe fată de lângă tatăl ei. La fel s-a întâmplat şi cu ceilalţi patru fraţi ai minorei. Cu toţii au ajuns într-un centru social destinat protejării tinerelor abuzate, administrat de Fundaţia Missio Link International. 

Fata a fost mutată într-un centru de asistenţă socială


    Adolescenta a făcut  o pasiune pentru propriul tată
Adolescenta a făcut o pasiune pentru propriul tată

În ciuda barierei instituite de autorităţile din Timiş, povestea desprinsă parcă din filmele de groază a continuat. Fata a dezvoltat o manie pentru tatăl ei, căruia îi trimitea, chiar din centrul de îngrijire, spun procurorii, fotografii şi filmuleţe deocheate, pentru ca el să-şi satisfacă poftele carnale, precum şi scrisori de dragoste. „Pe acest caz s-a lucrat foarte mult, accentul fiind pus pe evaluarea şi consilierea psihologică. La şedinţele de consiliere psihologică, precum şi din discuţiile avute cu copiii, au apărut, treptat, informaţii noi cu privire la abuzurile tatălui. 

Aceste noi aspecte au fost coroborate şi conexate, acest fapt ducând la informarea procurorilor DIICOT, care au intervenit în soluţionarea cazului”, ne-a spus Smaranda Marcu, responsabil de comunicare în cadrul DGASPC Timiş. Procurorii DIICOT l-au ridicat ieri pe bărbatul de 41 de ani, pe care îl acuză de pornografie infantilă, rele tratamente şi incest. În urma percheziţiilor efectuate la domiciliul său din comuna Lovrin, oamenii legii au găsit filmuleţele incriminatoare, două telefoane mobile şi 11 cartele SIM.

Creatorul de modă şi-a «plătit» violul cu 50.000 de lei!


    Andrei Spiridon (29 ani)  nu va scăpa definitiv de acuzaţii
Andrei Spiridon (29 ani) nu va scăpa definitiv de acuzaţii

Eleva olimpică internaţional din Bârlad violată de un om de afaceri local şi-a retras plângerea împotriva acestuia, la şapte luni după ce Andrei Silvian Spiridon a fost trimis judecată pentru viol şi lipsire de libertate. În schimbul retragerii plângerii, eleva eminentă, premiată în 2015 de Ministerul Educaţiei cu distincţia “Meritul Olimpic”, a primit de la inculpat suma de 50.000 de lei. Împăcarea dintre victimă şi violator a fost anunţată oficial luni, 10 ianuarie, când la Judecătoria Bârlad a fost programat un nou termen de judecată, informează adevarul.ro. Încă dinaintea termenului, eleva şi-a anunţat avocatul, care s-a oferit s-o apere gratuit, că se va împăca cu inculpatul, iar cu banii primiţi urmează să plece alături de mama sa în străinătate pentru a-şi continua studiile. Având în vedere ”înţelegerea pe cale amiabilă”, Andrei Silvian Spiridon scapă de răspunderea penală pentru infracţiunea de viol, nu şi pentru cea de lipsire de libertate, infracţiune în cazul căreia Codul penal nu permite împăcarea părţilor.

Andrei Spiridon (29 ani) este fiul unui afacerist din Bârlad şi este absolvent al unei şcoli de modă de top din Milano, unde a studiat cu nume mari din industria modei. A venit în România şi şi-a deschis un atelier la Bârlad. Spiridon şi eleva olimpică s-au cunoscut de Crăciun, în 2015, într-un club din Bârlad. Potrivit procurorilor, tânărul s-a oferit să o conducă acasă cu autoturismul, iar pe drum i-a cerut adolescentei să întreţină relaţii sexuale. După ce i-a rupt rochia de pe ea, pentru că adolescenta opunea rezistenţă, a început să o lovească şi să o scuipe. A împins-o pe bancheta din spate şi a continuat să întreţină raporturi sexuale cu aceasta, exercitând în permanenţă violenţe. Totul a durat circa 4 ore. După agresiunea sexuală, minora a fost profund afectată, fiind inclusă într-un program de recuperare într-un centru de specialitate din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui (DGASPC). 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net