Şi-a ucis vecinul, apoi l-a îmbrăcat în rochie şi sutien

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Scene şocante într-o localitate din Iaşi. Un bărbat de 84 de ani a fost găsit decedat în casa unei vecine, nu oricum, ci îmbrăcat în rochie şi sutien.

De câteva zile, nimeni nu mai doarme liniştit în satul Suhuleţ din comuna Tansa (judeţul Iaşi), scrie Antena3.ro. Aici, zilele trecute a iesit la iveală o întâmplare cutremurătoare. În urmă cu aproape o lună, Ion Spiridon, un bărbat de 84 de ani, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. După câteva zile, familia a intrat la bănuieli şi a început să-l caute. Nu l-au găsit şi au cerut ajutorul autorităţilor. Pe data de 22 decembrie, poliţiştii au fost sesizaţi despre dispariţia bătrânului, iar pe data de 23 decembrie l-au găsit decedat, scrie BZI.ro.

Coşmarul abia atunci avea sa înceapă. La câţiva metri de casa bătrânului Spiridon locuieşte o femeie, în vârstă de 59 de ani, cu probleme psihice grave. Atât vecinii, cât şi poliţiştii, au văzut-o drept un potenţial suspect, ce ar putea avea legătură cu dispariţia bărbatului. Iniţial, vecinii au întrebat-o pe Viorica Mereu dacă l-a văzut pe Ion Spiridon, iar aceasta a devenit agresivă şi i-a ameninţat cu moartea.

Au încercat să intre în casa femeii, dar nu au putut până când nu a intervenit poliţia. Într-un final, oamenii legii au pătruns în casa femeii şi au descoperit o crimă odioasă, chiar înainte de Ajunul Crăciunului. Felul în care a fost găsit Ion Spiridon i-a şocat atât pe anchetatori, cât şi pe vecini. Nimeni nu s-ar fi aşteptat vreodată ca vecina lor Viorica să fie în stare de aşa ceva.

Chiar dacă pare greu de crezut, bătrânul Ion Spiridon a fost găsit mort, ascuns printre câteva pături. Cum a ajuns Ion Spiridon în casa Vioricăi? În urmă cu mai bine de trei săptămâni, femeia l-a chemat să-i repare o sobă, pentru că bărbatul se ocupa cu asta. Cum a ajuns bărbatul să fie ucis este greu de spus, însă a fost lovit puternic cu un topor în cap, de mai multe ori.

După ce l-a omorât cu sânge rece, Viorica s-a "jucat" cu el. Vecinii spun că l-ar fi dezbrăcat şi deghizat în femeie. Din spusele oamenilor, se pare că bărbatul a fost găsit de către anchetatori îmbrăcat înt-o rochie şi sutien. Crima a îngrozit tot satul Suhuleţ şi nimeni nu poate găsi o explicaţie. Totul se pune acum pe seama problemelor psihice ale femeii, informează Antena3.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net