Monstrul ar fi continuat să îşi violeze fiica vitregă, dacă frăţiorul fetei nu ar fi descoperit grozăvia care se petrecea în casa lor de patru ani.


Un bărbat de 40 de ani, din localitatea vasluiană Focşeasca, a fost arestat preventiv, după ce, în ultimii patru ani, şi-a abuzat sexual fiica vitregă, în vârstă de 13 ani, informează Mediafax.

Potrivit cercetărilor făcute de poliţiştii vasluieni, fata în vârstă de 13 ani a fost constrânsă de tatăl vitreg să întreţină relaţii sexuale cu el încă de când avea 9 ani, iar mama fetei era plecată la muncă, în străinătate.

Cel care a sesizat abuzurile la care era suspusă copila a fost un frate mai mic al acesteia, care i-a surprins pe cei doi în timp ce întreţineau relaţii sexuale.
Băiatul şi-a anunţat mama care, la rândul ei, a sesizat asistentul social al primăriei.
Bărbatul nu a recunoscut iniţial că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora însă, odată cu rezultatul examenului medico-legal, a început să povestească tot.

Reţinut iniţial pentru 24 de ore, bărbatul a fost prezentat Parchetului Judecătoriei Vaslui, cu propunere de arestare preventivă.

Magistraţii au emis mandat de arestare preventivă, pentru act sexual cu un minor şi corupere sexuală a minorului.

Loading...
Citeste tot despre: