Şi violată, şi bună de plată

Ultima actualizare:

    Trebuie să  plătească  o amendă  de  1.000 de lei
Trebuie să plătească o amendă de 1.000 de lei

O tânără de 29 de ani din Iaşi a fost amendată cu 1.000 de lei pentru “favorizarea infractorului”. Acelaşi pe care-l acuzase iniţial că a violat-o.

Magistraţii Judecătoriei Iaşi au sancţionat-o drastic pe Gina Cotia, o tânără de 29 de ani care, în 2006, a făcut plângere la Poliţie acuzând că a fost agresată sexual de doi tineri, la discoteca din localitatea Golăieşti.

Anchetatorii au descoperit că, în aprilie 2010, în timp ce doi acuzaţi erau deja judecaţi, tânăra a fost contactată de tatăl unuia dintre cei doi presupuşi violatori de la care a primit 1.500 de euro.

În schimbul banilor, Gina Cotia a căzut de acord să-şi schimbe mărturia. Astfel, la un termen al procesului care a avut loc recent, ieşeanca a declarat că unul dintre violatori era prietenul ei şi că, de fapt, a fost de acord să întreţină relaţii sexuale cu el.

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au decis amendarea penală cu suma de 1.000 de lei a Ginei Cotia, pentru favorizarea infractorului.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net