Sibiu. Un șofer a căzut cu mașina într-o râpă și a abandonat-o cu un cadavru în ea

Ultima actualizare:

    Foto: adevarul.ro
Foto: adevarul.ro

Accident teribil în județul Sibiu, marți seară! Într-o râpă din apropierea localității Tălmăcel a fost găsită o mașină cu un pasager mort în ea. După ore întregi de căutări, polițiștii l-au găsit și pe șoferul care a abandonat autoturismul imediat după accident.

Poliţia a fost anunţată de persoane care au observat maşina câteva ore mai târziu, căzută în râpă. În autoturism a fost găsit un pasager decedat, şoferul fugind de la locul accidentului, scrie adevarul.ro. Bărbatul care se afla în față, pe scaunul din partea dreaptă, este un localnic în vârstă de 30 de ani. Pentru scoaterea pasagerului decedat din maşină a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare.     

Imediat, oamenii legii au împânzit zona şi au început căutările. A fost găsit abia azi dimineață, sub influența băuturilor alcoolice. ”Poliţiştii rutieri au depistat autorul accidentului, este vorba de un bărbat în vârsta de 40 de ani, din Tălmaciu. La testarea cu aparatul etilotest a rezultat 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continua”, precizează IPJ Sibiu. 

Citește și: 

Accident mortal pe Transalpina. Un motociclist bulgar a lovit un cap de pod și a căzut intr-o râpă

O turistă a căzut 60 de m într-o râpă din Sinaia, în timp ce încerca să își facă un selfie!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net