Familia lui Vadim n-a vrut să-l vadă înmormântat

Ultima actualizare:

    Sicriul cu trupul  neînsufleţit al lui  CV Tudor nu a intrat  în cavoul familiei
Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui CV Tudor nu a intrat în cavoul familiei

Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat cu greu joi (17 septembrie) la Cimitirul Ghencea Civil, în cavoul părinţilor. Acesta s-a dovedit neîncăpător pentru sicriul de lux în valoare de 8.000 de lei al Tribunului, spre disperarea familiei şi a sutelor de admiratori veniţi să-l vadă pentru ultima oară.

Scene incredibile joi, la ceremonia funerară a lui Corneliu Vadim Tudor. Politicianul nu a putut fi înmormântat imediat după slujbă, întrucât sicriul cu trupul neînsufleţit a fost prea mare pentru cavoul părinţilor din Cimitirul Ghencea Civil, în care urma să fie îngropat. A fost nevoie ca groparii să lărgească cavoul cu un ciocan, preţ de minute în şir, pentru ca Vadim să poată fi coborât în groapă.

Familia acestuia a plecat înainte ca politicianul să fie depus în cavou. În schimb, au rămas o mulţime de simpatizanţi de-ai săi, care, pe parcursul ceremoniei de înmormântare, i-au scandat de mai multe ori numele şi l-au aplaudat.

16 preoţi au ţinut slujba din faţa bisericii

Sicriul de lux, care a costat nu mai puţin de 8.000 de lei, a fost scos joi dimineaţă, la ora 10.00, din Biserica Sf.Gheorghe Nou din Capitală, unde a fost depus marţi dimineaţă.

Tot ieri, în faţa bisericii a avut loc o slujbă oficiată de nu mai puţin de 16 preoţi. Printre aceştia s-a numărat şi preotul Gelu Bogdan de la Biserica Sf. Gheorghe Nou, naşul de cununie al defunctului. 

Tribunul a fost condus pe ultimul drum de mii de oameni, rude, prieteni, colegi, familie şi admiratori. În drum spre cimitir, cortegiul funerar a făcut două opriri, una în faţa Parlamentului României, iar cea de-a doua în faţa casei sale. Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat cu onoruri militare. 

Cortegiul a fost însoţit de militari, s-au tras salve de tun, iar un elicopter a survolat cimitirul. Politicianul s-a stins din viaţă luni seară, la vârsta de 65 de ani. 

Cortegiul funerar a plecat  de la biserica Sf. Gheorghe  în jurul orei 10 şi s-a oprit  în faţa Palatului  Parlamentului
Cortegiul funerar a plecat de la biserica Sf. Gheorghe în jurul orei 10 şi s-a oprit în faţa Palatului Parlamentului

Militarii au cărat coşciugul  şi mai mulţi admiratori  au venit cu steaguri
Militarii au cărat coşciugul şi mai mulţi admiratori au venit cu steaguri

Căţeii Tribunului au urlat sfâşietor când a trecut cortegiul

Vadim Tudor și-a luat adio și de la căței. În drum spre cimitir, cortegiul funerar a făcut o oprire la vila din Cotroceni a defunctului. În clipa în care sicriul lui Vadim s-a oprit în fața casei sale, cățeii acestuia au început să latre de ți se rupea inima. Patrupezii s-au oprit atunci când preoții au început să cânte, dar și imediat după ce a plecat Vadim. Aşa cum povestea chiar politicianul, în casa din Cotroceni locuiau, alături de familia sa, nu mai puţin de 32 de câini, pe care îi adunase de pe străzi.

Condus de politicieni şi cântăreţi

Cu tristețe în suflete, mulţi politicieni şi cântăreţi au venit să-și conducă prietenul pe ultimul drum. 

Irina Loghin (76 de ani) nu şi-a uitat şeful de partid, ea candidând de multe ori pe listele PRM, la rugămintea lui Vadim Tudor. La înmormântare, îndrăgita interpretă de folclor s-a retras la un moment dat pe o bancă, pentru a se odihni. 

Miron Cozma s-a bucurat de multă simpatie la funeraliile lui Vadim. 

Marian Nistor, fondatorul trupei Savoy, și-a făcut apariția la înmormântare alături de soția lui, Doina.

La cimitir a venit și Mitică Dragomir, care s-a oprit să o salute pe Olguța Vasilescu, primarul orașului Craiova, fostă peremistă.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net