Simona Gherghe, sfat pentru Oana Zamfir, jurnalista care a gafat

Ultima actualizare:

    Simona Gherghe prezintă Acces Direct la Antena 1foto: arhiva personală
Simona Gherghe prezintă Acces Direct la Antena 1foto: arhiva personală

Gafa jurnalistei de la Digi 24, Oana Zamfir, a devenit virală miercuri, 21 octombrie. După ce l-a întrebat pe Marian Munteanu, simbolul Pieței Universității în perioada Mineriadei din 1990, dacă a fost și el în piață când au venit minerii, Oana Zamfir a fost scoasă de pe post. Vedeta Antena 1, Simona Gherghe, are un sfat pentru jurnalista de la Digi 24.

Oana Zamfir prezenta emisiunea informativă din intervalul orar 10.00 – 12.00, de luni până vineri, la Digi 24. Miercuri, 21 octombrie, jurnalista l-a avut invitat în direct prin telefon pe fostul lider al studenților din perioada Mineriadei din 1990 din București. Discuția a avut loc în contextul punerii sub acuzare a președintelui României din acea perioadă, Ion Iliescu, pentru crime împotriva umanității.

Jurnalista l-a întrebat pe Marian Munteanu: ”Ați fost și dumneavoastră în Piața Universității în acea perioadă, când au venit minerii?”. După un moment de uluială, fostul lider al studenților a răspuns ironic: ”Da, am fost și eu pe acolo…”

După decizia ca Oana să fie scoasă de pe post, au apărut mai multe mesaje de susținere pentru jurnalistă. Simona Gherghe a publicat pe blogul propriu un text în care explică în ce fel ar fi putut și ajutată Oana în timp ce se afla în direct.

”Fata nu era singură, de capul ei. Avea un producător. Care producător n-a făcut nimic s-o ajute. Mai mult, a lăsat-o să cadă-n gol, căci dacă priviți cu atenție momentul, Marian Munteanu o pune să repete întrebarea. Ce făcea producătorul ei, în tot acest timp? Nimic. Și-a lăsat prezentatorul să se “sinucidă” în direct”, a scris revoltată Simona.

 Vedeta Antena 1 are un sfat pentru Oana Zamfir.

”Dragă Oana, din greșeli se învață. Întotdeauna. O știu din proprie experiență. Știi ce aș face eu, în locul tău? M-aș documenta bine, l-aș suna pe Marian Munteanu, i-aș spune că sunt fata aia care și-a pierdut jobul pentru că n-a știut cine e el și ce-a făcut și l-aș ruga să-mi dea un interviu. Da, vreau s-o văd pe Oana Zamfir față-n față cu liderul studenților din anii 90”, a scris prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net